Kendall Jenner ondergaat opvallende haartransformatie tijdens zelfisolatie

Het topmodel kiest voor een frisse lentecoupe die ons wel heel bekend voorkomt.

kendall jenner tijdens het amfar cannes gala in 2019
Getty Images

Deze tijden van social distancing en zelfisolatie zorgen bij velen voor een plotselinge behoefte aan vermakelijke activiteiten, van het detoxen van je kledingkast tot het ondergaan van radicale haartransformaties. Dat laatste werd eerder al gedaan door onder anderen Dua Lipa en Hilary Duff, en nu heeft ook model Kendall Jenner zich gewaagd aan een gloednieuwe lentecoupe, waarbij ze haar kenmerkende donkere kapsel inruilt voor blonde lokken.

Kendall Jenner gaat voor blond kapsel

Afgelopen weekend deelde Kendall Jenner dat ook zij in deze periode van zelfisolatie heeft gekozen voor een gloednieuw kapsel. Via haar Instagram stories gaf het model een sneak peek van haar gloednieuwe haarlook. Het wordt duidelijk dat ze heeft gekozen voor een blond kapsel, waarbij haar originele donkere haarkleur hier en daar nog te zien is. De haarkleur kan worden omschreven als een warme, honingblonde tint, perfect voor het voorjaar.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: Kendall Jenner ging eerder al blond voor Burberry

De nieuwe haarkleur van Kendall werd ook gezien toen zij en Kylie een cameo maakten in Ariana Grande en Justin Biebers met sterren bezaaide videoclip van hun nieuwe nummer Stuck With U. Op haar Instagram-account wordt duidelijk dat het model al sinds eind april met de nieuwe haarkleur rondloopt. Zo vangen we al een glimp op van de blonde lokken terwijl het model haar hond uitlaat in woonplaats Los Angeles.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kendall Jenner haartransformaties

Dit is niet de eerste keer dat het topmodel haar kenmerkende donkerbruine manen inruilt voor lichtere lokken. Tijdens de afgelopen feestdagen koos het model voor een lichtbruine tint, die de look van het model compleet veranderde. Vorig jaar onderging het model nóg een opvallende haartransformatie, speciaal voor de Lente/Zomer 2020 show van het Britse modehuis Burberry. Daar debuteerde het model haar nieuwe kapsel op de catwalk: platinum blonde lokken. Daarmee kreeg Jenner alle ogen op zich gericht terwijl ze de show afsloot.

Enkele weken geleden deelde het model een throwbackfoto op Instagram van zichzelf met de blonde coupe van afgelopen september. Daar onthulde Kendall dat ze het kapsel destijds voor een week heeft gehouden, waarna ze weer terugkeerde naar haar vertrouwde haarkleur. 'Voor een week was ik blond, weten jullie nog?' stelde het model bij de post. Wellicht dat ze door het posten van het blonde kapsel overwoog om een blonde coupe opnieuw een kans te geven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar