Model Charelle Schriek deelt haar beautygeheim om elke dag summer ready te zijn

Met dank aan de Philips Lumea Prestige-app weet ze precíes wanneer ze moet ontharen, wel zo handig.

Wie z'n dag goed wil beginnen, heeft vaak zijn eigen persoonlijke selfcare-rituelen, weet ook model Charelle Schriek. Speciaal voor Vogue deelt ze dan ook haar tips en tricks om iedere dag met de juiste dosis energie te beginnen. Naast de dag te beginnen met een stevige core work-out, maakt Charelle tijd voor een behandelsessie met de Philips Lumea Prestige, het ontharingsapparaat dat ze nu twee maanden gebruikt. 'De bijhorende app is echt superhandig. Die geeft me een herinnering wanneer ik weer moet bijwerken! Ik kan 'm nu eigenlijk niet meer missen.'

Wat is de Philips Lumea Prestige?

Door de nieuwe Philips Lumea Prestige zijn zorgen over ongewenste haartjes of stoppels namelijk definitief voorbij. Het krachtige ontharingsapparaat kan je niet alleen comfortabel vanuit je eigen huis gebruiken, maar verwijdert ook nog eens tot zes maanden haartjes, waardoor je altijd zelfverzekerd op pad kan. Wel zo fijn, mocht je jezelf – net als Charelle – in de ene na de andere kleurrijke zomerlook hullen. Het apparaat maakt gebruik van de populaire IPL-technologie (Intense Pulsed Light), een ontharingstechniek die al jaren succesvol door dermatologen en ontharingsexperts wordt ingezet. De IPL-methode gebruikt licht met een sterk energieniveau, om zo het pigment (melanine) in haren en haarwortels te verwarmen. Zo wordt het haarzakje naar de rustfase gebracht.

Persoonlijk behandelplan

De behandeling focust daarmee op langdurig resultaat, en is daarmee de perfecte totaaloplossing. Door een persoonlijk behandelplan bereik je op een veilige manier het beste resultaat. Daar helpen de uniek gebogen opzetstukken je bij, die ervoor zorgen dat je geen enkel plekje mist. De behandelingsprogramma's zijn afgestemd op elk lichaamsdeel, en de SenseIQ technologie adviseert je over de ideale lichtintensiteit voor jouw huidtint. Daarmee is dit apparaat geschikt voor verschillende huid- en haartypes – van natuurlijk donkerblond, bruin of zwart haar tot huidskleuren die variëren van wit tot lichtbruin.

Lumea-app

Vind je het moeilijk om zelf het juiste moment voor ontharing in te schatten? Ook daar speelt de Philips Lumea Prestige op in, met dank aan een speciale Lumea-app. Deze app biedt je stapsgewijs begeleiding en ondersteuning, als een soort persoonlijke 'coach'. Verwacht een persoonlijk behandelplan voor ieder deel van je lichaam, zodat je op een hele eenvoudige manier het best mogelijke resultaat zult bereiken. Wil je de IPL-technologie van Philips Lumea Prestige zelf ervaren? Kies dan voor het Try&Buy abonnement waarmee je de Lumea thuis kan uitproberen, easy as that!

Met dank aan Shoebaloo, Arket en Fést.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Haar