Emily Ratajkowski is niet langer een brunette en gaat voor een platinablonde coupe

Dit is een van Emily's meest radicale transformaties tot nu toe.

emily ratajkowski tijdens de jacquemus lentezomer 2020 show
Getty Images

Door de maatregelen omtrent de huidige coronacrisis heeft iedereen collectief een lange tijd thuis doorgebracht en ook thuis gewerkt. Om verveling tegen te hebben beroemdheden zich massaal gestort op het veranderen van hun kapsels, van het knippen van een gewaagde pony tot het kiezen voor een radicale kleur. Nu heeft ook model Emily Ratajkowski zich gewaagd aan een opvallende haar make-over, waar ze haar kenmerkende bruine lokken verruilt voor een platinablonde coupe.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emily Ratajkowski is blond

Net op tijd voor de zomer kiest Emily Ratajkowski voor een opvallende haartransformatie waarbij ze haar chocoladebruine kapsel een make-over geeft met een nieuwe zomerse haarkleur, waarmee we het model nooit eerder zagen. Als een van de meest kenmerkende brunettes van deze tijd zorgt deze beauty make-over dan ook voor een verrassend resultaat waarbij Emily bijna onherkenbaar is, en iets weg heeft van Hollywood-actrices à la Sharon Tate uit de late jaren '60.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Ik heb het gedaan!', postte het Emily op haar Instagram-story waarbij ze een aantal foto's deelde van haar nieuwe blonde haarlook. Het is dan ook de eerste keer dat EmRata haar kapsel kleurt: 'Ik heb mijn hele leven nooit mijn haar gekleurd of de lengte aanzienlijk veranderd. Ik heb net mijn verjaardag gevierd en ben zo blij dat ik uit de quarantaine kom met een frisse nieuwe look. Beauty is bedoeld om plezier mee te hebben en dit is zonder twijfel het leukste dat ik ooit heb gehad met mijn haar,' zo weet de Britse Vogue.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: Bo Maertens haarroutine voor perfecte beachy waves

Transformatieproces

Het proces om van donkere lokken naar een platinablonde coupe te gaan, is een grote onderneming. Zo weet Elle.com dat het model maar liefst zeven en een half uur heeft doorgebracht bij de kapper om het huidige resultaat te krijgen. 'We hebben het kleuren van mijn haar langzaan en in verschillende fases gedaan. De haarstylist heeft vervolgens een masker aangebracht, om zo de wortels van mijn haar te laten herstellen. Ik wilde geen subtiele blonde look. Als ik voor blond ga, wil ik ook écht blond worden,' vertelt Emily aan Elle.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Aan haar Instagram-account is te zien dat Emily's haartransformatie werd uitgevoerd door het populaire haarmerk Kérastase, waar het model tevens het gezicht van is. Op hun Instagram-account is te lezen dat Emily's nieuwe coupe mede tot stand is gekomen met producten uit de nieuwe Blond Absolu-lijn, een collectie met onder meer een hydraterende anti-messing shampoo, een voedende conditioner en een product ter bescherming tegen zon en hitte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar