Joe Jonas heeft zijn haar dezelfde kleur geverfd als dat van Sophie Turner

De kersverse ouders zijn nu helemaal matching

joe jonas en sophie turner rode loper
George PimentelGetty Images

Joe Jonas besloot deze week dat de geboorte van zijn dochtertje Willa nog niet genoeg verandering was in zijn leven. De kersverse vader debuteerde namelijk een nieuwe look op zijn Instagram – Joe heeft zijn haar dezelfde kleur geverfd als dat van zijn vrouw Sophie Turner.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Joe Jonas extreme haartransformatie

Een paar weken nadat hij voor het eerst vader is geworden, heeft Joe Jonas besloten een extreme haartransformatie te ondergaan. Jonas, de middelste telg van de beroemde boyband The Jonas Brothers, en zijn vrouw Sophie Turner verwelkomden onlangs hun dochtertje Willa op de wereld, en het lijkt erop dat terwijl hij eventjes pauze nam van zijn vaderplichten, en besloot om zijn donkerharige look eens compleet te veranderen. De eerste weken als nieuwe ouders waren echter volledig gefocust op hun baby, zo meldden bronnen.

Zien: Sophie Turners stijlevolutie door de jaren heen

Kersverse ouders

Entertainment Tonight sprak met een bron over de eerste dagen van het stel met Willa. 'Joe en Sophie verwelkomden afgelopen woensdag [22 juli] een dochtertje in Los Angeles en zijn in de wolken', aldus de bron. 'Het echtpaar is al geobsedeerd en kan niet ophouden met hun trots uiten over nieuwe aanwinst. Het koppel neemt de tijd om van dit speciale moment te genieten en heeft het nieuws en de updates alleen gedeeld met familie en vrienden. Vanwege de pandemie zijn Joe en Sophie erg voorzichtig met wie er om hen heen is en hun kleine meisje.'

Joe Jonas kiest voor dezelfde haarkleur als Sophie Turner

Maar na de eerste weken met hun dochtertje Willa, was Joe tóch toe aan een nieuwe look. Hij koos daarbij voor dezelfde haarkleur als Sophie. Op zijn Instagram Stories debuteerde hij een buzzcut en geblondeerd haar. Nu zijn de kersverse ouders wat haarkleur betreft helemaal matching.

joe jonas instagram story
Joe JonasInstagram

Shop Vogue's beauty favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar