Het ideale kerstcadeau: met dit Vogue-abonnement krijg je een Carmen stijltang én föhn cadeau

Bestel 7x Vogue en ontvang deze Carmen-set voor een glanzend stijle of volumineuze coupe.

carmen
Carmen

Vogue houdt je elke maand up-to-date over de nieuwste mode- en beautytrends en lifestylenieuwigheden. Het extra goede nieuws: je ontvangt nu bij een abonnement op Vogue een Carmen stijltang én een Carmen föhn cadeau, waarmee je deze winter geen enkele doffe haardag hoeft te hebben. Je ontvangt de set nu bij 7x Vogue voor maar 49,99 euro exclusief verzendkosten.

Innovatieve haarstyling

Geef jezelf of een van je naasten een Vogue abonnement als Sinterklaas- of Kerstcadeau en krijg – of geef – een Carmen Sensor Straight Stijltang en Pro AC Hairdryer cadeau. De föhn is ontwikkeld op basis van de speciale ION-technologie, waardoor je haarschubben tijdens de blow-out dicht gaan zitten. Het resultaat is een mooi, glad, glanzend kapsel. De Carmen stijltang behoudt met de keramische coating en sensortechnologie de hydratie van het haar door de temperatuur tijdens jouw stijlbeurt te reguleren. De basis van elk kapsel blijft natuurlijk een gezonde haardos en met deze producten kun je in ieder geval stijlen zonder schulgevoel .

Neem nu een abonnement op Vogue en krijg deze fantastische luxe set ter waarde van 89,98 euro cadeau.

Het Vogue decembernummer staat in het teken van 'the joy of dressing up' en laat zien waarom het juist dit jaar extra belangrijk is om jezelf op te doffen voor de feestdagen. Het nieuwe issue ligt nu in de winkel en is hier online te bestellen.

BESTEL HIER 7X VOGUE MET DE CARMEN-SET ALS CADEAU


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar