Dakota Johnson verrast vriend en vijand met inktzwarte coupe

De tijd van Anastasia Steele lijkt definitief vervlogen.

2020 is het jaar van héél veel dingen, maar ook onbetwist van de haartransformaties. Na Kaia Gerber en Kendall Jenner komt nu ook Dakota Johnson op de proppen met een totaal nieuw kapsel: de actrice ruilt haar donkerblonde lokken in voor een inktzwarte coupe.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuw hoofdstuk

Johnson lijkt met haar nieuwe kapsel in niks meer op haar Fifty Shades of Grey-karakter Anastasia Steele, die standaard door het leven ging als brunette mét speelse pony. En in vergelijking tot Hilary Duff – die haar lokken dit jaar uit pure verveling blauw verfde – gokken we dat Dakota op een weloverwogen manier de transformatie is ondergaan, en het geen DIY-project betreft. Zo presenteert ze op Instagram niet alleen haar nieuwe kapsel, maar ook een nieuwe klus: ze gaat als tweede creatieve directeur aan de slag voor het label Maude, dat om sexual wellness draait.

Dakota Johnsons zwarte kapsel

Haar inktzwarte (en mogen we zeggen, jaloersmakend glanzende) coupe sluit dan ook perfect aan bij dit volgende hoofdstuk in haar leven. Door de donkere, winterse kleur oogt de look chique en mysterieus, terwijl de subtiel gekrulde punten het geheel ook nog een speelse touch geven. Dakota combineert het kapsel met een lange, zwarte strapless jurk, en een set opvallende goude oorbellen. Op de foto poseert ze samen met Éva Goicochea, de founder van Maude. 'Seksueel welzijn is een mensenrecht. Daarom support ik de waarden van Maude enorm (...) Ik kan niet wachten om deze functie te vervullen en initiatieven op het gebied van duurzaamheid en educatie in het leven te roepen.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar