Bella Hadid sluit 2020 af met een blond pixie kapsel

Supermodel Bella Hadid sluit het roerige jaar af met een frisse look en natuurlijk staat-ie perfect.

Bella Hadid weet ons altijd te verrassen met een spectaculaire look. De ene keer hult ze zich in een cheeky outfit, de andere keer verschijnt ze onverwachts met een gloednieuw kapsel. Zo ook gisteren tijdens de livestream van Dior's Pre-Fall Men's show.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuw kapsel

Tijdens de Dior-livestream liet Bella Hadid ons allemaal even schrikken - op een positieve manier that is. Het model ruilde haar lange bruine lokken in voor een korte coupe, die haar even beeldig staat. Op het eerste gezicht zou je zeggen dat Bella voor een pixie cut koos, maar er is more than meets the eye. Via haar Instagram-account, waarop ze haar look trots laat zien, lijkt het er namelijk op dat ze nóg een andere haartrend van 2020 meepakt, the mullet. Ook wel bekend als het matje of nektapijt, dat in de jaren tachtig hoogtij vierden.

Naturel blond

Meesten van ons herkennen het jongste Hadid-zusje aan haar bruine lokken, het zal je dus verbazen dat Bella van nature een blondine is. In een interview uit 2017 vertelt het model dat ze graag haar lokken verft en knipt, 'door dit te doen laat ik voor mijn gevoel dingen uit het verleden los. Op mijn dertiende verfde ik mijn haar voor het eerst bruin, ik voelde me toen meer mezelf. Twee jaar later koos ik voor een bob die ik blauw en zwarte verfde.' Bella Hadid is dus zeker niet onbekend met het uitproberen van een nieuwe look. Wie weet met welke coupe zij en haar haarstylist Jennifer Yepez ons de volgende keer verrassen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid