Waarom deze natuurlijke producten je haar gezonder én langer dan ooit maken

De reviews van deze biologische (wonder)producten uit Denemarken liegen er niet om.

beeld van het deense label hairlust
Hairlust

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hairlust.

Wil je haar maar niet langer, sterker en gezonder worden? No worries, want het Deense label Hairlust maakt écht korte metten met die problemen: hun natuurlijke haarproducten- en vitaminen onderstrepen dat een gezonde coupe van binnenuit begint, en ondersteunen op een duurzame manier de regelmatige haargroei.

Over HairLust

HairLust is een Deens label dat zowel producten voor de innerlijke als uiterlijke haarverzorging maakt (denk aan supplementen, maar ook shampoos, conditioners en andere verzorgingsproducten). Middels een holistische benadering gaan ze de strijd aan met dun haar en haaruitval, en doen dat zo transparant mogelijk. Zo blijven ze ver weg van chemische stoffen, en geven ze op hun website een volledig inzicht in de gebruikte ingrediënten. Het label is mateloos populair op Instagram, waar de goede reviews maar binnen blijven stromen.

campagnebeeld van het deense label hairlust
HairLust

Haarsupplementen

Veel fans combineren hun traditional hair care met de vegan hair growth formula gummies, die vol zitten met allerlei vitaminen en mineralen die de optimale haargroei ondersteunen. Denk aan silica van bamboe-extract en biotine, maar ook vitamine C en zink. Pluspunt: de supplementen zijn hartstikke lekker, dus je zult ze niet snel vergeten te nemen. De focus van HairLust ligt dus niet alleen op innerlijke of uiterlijke haarverzorging, maar op de effectieve combinatie van beide.

hair growth formula gummies van hairlust
Hair Growth Formula Gummies.
Hairlust

Shop de Gummies

Eyelash Serum

HairLust houdt het niet bij hoofdhaar alleen: zo verkopen ze ook een populair eyelash serum, waar je wimpers langer én sterker van worden. Het product – dat onder meer bestaat uit actieve plantaardige ingrediënten als aloë vera, jojoba-olie en erwteneiwit – zorgt binnen vier tot acht weken al voor resultaat.

Shop het Eyelash Serum

Voor de droge hoofdhuid

Ook voor de droge hoofdhuid is HairLust uitermate geschikt. Hun Hair & Scalp Detox Scrub is perfect voor een droge, vettige, jeukende of kwetsbare hoofdhuid. Door de biologische plantenextracten zijn overtollige oliën of droge huidschilfers in no time verleden tijd, terwijl het product ook de strijd aan gaat met haarbreuk en gespleten haarpunten. Verwacht zacht, glanzend en veerkrachtig haar, dat er gezonder uit ziet dan ooit. Happy hair!

Shop de Hair & Scalp Detox Scrub

De informatie in dit artikel is verstrekt door Hairlust. Vogue is niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden van de aangeboden informatie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Haar