De beste haartrends voor het Herfst/Winter 2018-seizoen

Dit zijn de beste haartrends voor najaar 2018.

haartrends-herfst-winter-2018
InDigital

Haaraccessoires lijken trending voor dit najaar. Zo was er in februari bij de collectie voorstellingen de gigantische haarclip van Alexander Wang (ook wel de banana clip genoemd), de zigzag haarband bij Prabal Gurung en Chanels klassieke updo met kristallen haarpin waar prominent CC logo werd in verwerkt. 'De (Chanel) schoenen waren plat, dus het haar ging de lucht in', vertelde haarstylist Sam McKnight toen over de laatstgenoemde keuze. Dit is de nieuwe versie van all-time favourite, de top bun, met een paar plukjes nonchalant los. 'Werk er niet te hard aan', drukte McKnight Vogue.com nog op het hart: 'Het moet er gemakkelijk uitzien.' Het meest opvallende was toch dat glinsterende haarornament met dubbele CC. Voor liefhebbers van vlechten is er ook keuze te over, maar het wordt een stuk minder veilig dan de Pipi Langkous-vlecht die vorige zomer een hit was. Kies bijvoorbeeld voor de dominatrix braid van Alexander Wang of glossy vlechtjes, zoals gezien bij Jil Sander, die zo stijf waren gesprayed dat ze in de lucht leken te zweven. Dit zijn de meest opvallende trends van New York, Londen, Milaan en Paris Fashion Week.

Advertentie - Lees hieronder verder
2 Lage paardenstaart – juist voor bij een chique avondlook
Valentino Herfst/Winter 2018 – Corey Tenold voor Vogue.com
3 Sluik 'elfenhaar', met een oortje dat er net even uitsteek – ideaal voor bij grote oorbellen
Jason Wu Herfst/Winter 2018 – InDigital
4 Gigi haarclip (in wetlook haar)
Alexander Wang Herfst/Winter 2018 – Corey Tenold voor Vogue.com
5 Zigzag haarband, die je nog kent uit de 80s
Prabal Gurung Herfst/Winter 2018 Getty Images
6 Vlechten die de zwaartekracht tarten (en ja, dus schuin rechtop staan)
Jil Sander Herfst/Winter 2018Getty Images
8 Rommelig, half opgestoken (en gedraaid) haar in jaren '80 stijl
Max Mara Herfst/Winter 2018 Getty Images
9 Pastelkleurig haar voor een dag, die celebrity haarstylist Lena Ott aanbracht met een verfkwast gedipt in PanPastel krijtjes (het gaat er volgens Ott uit met één wasbeurt)
Sies Marjan Herfst/Winter 2018 – Corey Tenold voor Vogue.com
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder