Zo behoud je je geverfde haarkleur tussen kappersafspraken door deze zomer

Imaxtree
Kiehl's
1 van 7
Kiehl's Sunflower Color Preserving Deep Recovery Masker

Dit diepvoedende haarmasker voor gekleurd haar is gemaakt zonder parabenen, siliconen en sulfaat, en met enkel natuurlijke ingrediënten. Het helpt de conditie van het chemisch behandelde haar te verbeteren, waardoor je haar meer glanst en de levendigheid van de kleur wordt behouden.

Shop

Aveda
2 van 7
Aveda Color Conserve Conditioner

Deze plantaardige conditioner bevat natuurlijke ingrediënten als biologische lavendel, geranium, en grapefruit. De haarschubben worden door de natuurlijke formule vast gehouden, waardoor de haarkleur langer levendig blijft.

Shop

Alterna
3 van 7
Alterna Abundant Volume Shampoo

Deze shampoo bevat een sulfaatvrije formule en geeft het gekleurd haar nieuwe levendigheid en volume. Er is gebruik gemaakt van een specifieke kleurbehoudende technologie met ingrediënten als bamboo-extract met biologische maca wortel.

Shop

Christophe Robin
4 van 7
Christophe Robin Cleansing Mask Lemon Shampoo

Een reinigende, schuimarme shampoo die je haarkleur verbetert, de glans in je haar sterker maakt en de voedingsstoffen die tijdens chemische behandelingen en kleuring zijn verloren herstelt.

Shop

5 van 7
Philip B.

Een droogshampoo die geschikt is voor gekleurd en met keratine behandeld haar doordat het vrij is van parabenen en siliconen. Het zorgt voor een schoon en fris gevoel en geeft tegelijk een goede boost aan volume.

Shop

Rita Hazan
6 van 7
Rita Hazan Foaming Gloss

Celebrity haar colorist Rita Hazan zorgt met dit serum ervoor dat je natuurlijke haarglans wordt behouden en de haarkleur wordt gerevitaliseerd.

Shop

Leonor Greyl
7 van 7
Leonor Greyl Crème De Soin Conditioner

Deze conditioner zit boordevol ingrediënten om je haarkleur te beschermen tegen schadelijkheden van buitenaf, zoals UV-straling. De eiwitten en plantaardige ingrediënten versterken de haarvezels en maken deze glad waardoor haarlokken die door chemicaliën zijn beschadigd opnieuw worden versterkt en verzorgd.

Shop

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Haar