7x de beste krultangen voor perfecte langzittende krullen

Van beachy waves tot strakke krullen: dit zijn de beste krultangen.

beste-krultang
Randy BrookeGetty Images

Tenzij je gezegend bent met perfect krullend haar, is een krultang vaak een ware redder in nood wanneer je een keer iets anders wil dan stijl haar. Of je nu de voorkeur geeft aan springende spiraalvormige krullen of gaat voor de perfecte, volumineuze beachy waves. Voor welke haarstijl je ook gaat de juiste krultang kan je gewenste coupe in een handomdraai tevoorschijn toveren. Er zijn talloze krultangen op de markt waardoor het moeilijk kan zijn de juist te kiezen. Daarom selecteerden wij de fijnste krultangen, die gegarandeerd zorgen voor glanzende krullen die de hele dag blijven zitten.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Philips Moisture Protect krultang
Bicycle part, Computer accessory, Bicycle saddle, Laptop accessory, Grey, Peripheral, Input device, Musical instrument accessory, Bicycles--Equipment and supplies, Office equipment,
Philips

Deze Philips krultang is geschikt voor alle haartypen. De automatische krultang beschikt over 27 combinaties met verschillende temperatuurstanden en standen om zo je voorkeur voor de krul zelf te bepalen.

Shop

2 José Eber Clipless krultang
Tool, Hair iron, Hair care,
de Bijenkorf

De Jose Eber krultang creëert grote en volumineuze krullen. Het cliploze ontwerp zorgt voor consistente en gelijkmatige warmte voor een snellere styling. Ook kun je hiermee een natuurlijk ogende krul tot stand brengen waardoor het niet lijkt alsof je net je haar hebt gekruld.

Shop

3 Balmain Paris Hair Couture - Professional Ceramic Conical krultang
Metal,
de Bijenkorf

Met deze krultang van modehuis Balmain creëer je natuurlijk ogende en glanzende krullen. Het taps toelopende vat combineert veel verschillende maten in één waardoor je gemakkelijk kunt kiezen voor verschillende soorten krul.

Shop

4 Kijk exclusief backstage bij Chanel
5 Remington Pearl Pro Curl
Hair iron, Hair care, Metal,
bol.com

Remington is een van de populairste merken als het gaat om krultangen. De prijs/kwaliteit verhouding van deze krultang is erg goed, en is perfect geschikt voor mensen die snel en makkelijk hun haar in de krul willen zetten.

Shop

6 Carmen Shiny Curls 3-in-1 - Krulset
Tool, Tool accessory, Auto part, Screw extractor,
bol.com

Deze krultang van het merk Carmen heeft een met stang van keramiek en een tipje aan het uiteinde om je haar en vingers tegen verbranding te beschermen. Ook fijn: deze krultang kan maximaal 200 ° C worden. Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en is daardoor een goede allrounder.

Shop

7 Dyson Airwrap krultang
Pen, Pink, Writing implement, Office supplies, Writing instrument accessory, Magenta,
Dyson

De Dyson Airwrap is een van de populairste krultangen van het moment. Het heeft een scala aan krulaccessoires die zowel slanke als golvende stijlen beloven voor een reeks verschillende haartypes. Het vernieuwende van dit model is dat je krullen tot stand komen door warme luchtdruk, waardoor je haar niet het risico van beschadiging oploopt zoals het geval is bij normale krultangen.

Shop

8 Max Pro Twist krultang
Product, Audio equipment, Technology, Line, Black, Grey, Plastic, Musical instrument accessory, Gadget, Audio accessory,
bol.com

De Max Pro Twist krultang geeft infraroodwarmte af en zorgt voor zachte, volle en gezonde krullen in een zeer korte tijd; in minder dan drie seconden heb je al een krul in je haar. Door de verstelbare temperatuur tot 210 graden celsius, is deze professionele krultang geschikt voor ieder haartype.

Shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar