Inspiratie voor de feestdagen: 7 x de mooiste haarlooks van Meghan Markle

Doe inspiratie op voor de feestdagen met deze kapsels van Meghan Markle.

Er nog niet helemaal over uit met wat voor kapsel je tijdens de feestdagen wilt verschijnen? Neem dan een voorbeeld aan Meghan Markle. De lokken van de hertogin zien er altijd tiptop uit, maar nooit over the top. En aangezien het ons niet is ontgaan dat we de feestdagen dit jaar op een ingetogen manier vieren, lijken de kapsels van Meghan Markle nu meer dan ooit dé perfecte haarinspiratie. Vogue zet haar mooiste haarlooks voor je op een rij, waarmee jij deze kerst je outfit compleet maakt.

De mooiste haarlooks van Meghan Markle

Door de jaren heen hebben we Meghan Markle met veel verschillende kapsels gezien. Van lange golvende lokken, tot een chique strakke knot, tot een Hollywood glam kapsel. De hertogin van Sussex blijft telkens weer verrassen met klassieke kapsels die perfect passen bij de look van een royal, maar dan helemaal anno nu. Haar signature look? De losse knot natuurlijk waar ze inmiddels bekend om staat. Daar zit overigens een verhaal achter, die haar haarstylist onlangs uit de doeken deed. Goed, het moge duidelijk zijn: Meghan Markle is goed voor heel wat iconische haarmomenten. En daarmee is ze ook meteen de ultieme haarinspiratie voor de feestdagen – want, als je haar maar goed zit. Zo schuif je überchic aan tafel tijdens het kerstdiner. Ontdek hieronder een aantal van Meghan Markle's mooiste haarlooks, geselecteerd door Vogue.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Golvende lokken
meghan markle feestdagenkapsel
Karwai TangGetty Images
2 Losse knot
meghan markle feestdagenkapsel
Chris JacksonGetty Images
3 Strakke staart met middenscheiding
meghan markle feestdagen kapsel
PoolGetty Images
4 Hollywood glam
meghan markle feestdagenkapsel
Pool/Samir HusseinGetty Images
5 Suikerspinkapsel
meghan markle feestdagenkaspel
WPA PoolGetty Images
6 Stijl en achter de oren
meghan markle feestdagen
Karwai TangGetty Images
7 Strakke knot met middenscheiding
meghan markle feestdagenkapsel
Chris JacksonGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle