Neem een voorbeeld aan Billie Eilish voor jouw post-corona haar make-over

In de categorie post-corona haartransformatie: Billie Eilish. Als er iemand niet bang is om een haartransformatie door te gaan, dan is het Billie wel.

In tijden van corona en lockdown, zeker wanneer je niet altijd naar de kapper kunt gaan, krijgen die lokken niet altijd evenveel aandacht. Misschien knip je alleen de dode puntjes, misschien doe je wel even helemaal niets. Maar, nu het post-corona tijdperk in zicht is, en we wellicht weer snel de wijde wereld intrekken, is het tijd voor verandering. Een nieuw tijdperk vraagt om een nieuw kapsel zodat jij straks iedereen omver blaast met je nieuwe look. En mocht jij het spannend vinden om een nieuwe weg in te slaan met je haar, neem dan een voorbeeld aan Billie Eilish.

Billie Eilish, the queen of hairdo's

Als je Billie Eilish niet kent van haar populaire muziek (Bad Guy, No Time To Die, Everything I wanted) dan ken je haar wel van haar kapsels. Of niet, en dan ken je ze nu. De negentienjarige Billie heeft inmiddels bijna net zoveel haarkleuren gehad als haar leeftijd, namelijk dertien maar liefst. Van lichtbruin en platina blond tot felblauw en een groen-zwarte mix. Billie houdt wel van experimenteren. Gisteren deelde de jonge zangeres, die twee keer in de prijzen viel bij de Grammy's 2021, opnieuw een nieuwe coupe. Want blondes have more fun? En met het einde van lockdown in zicht, het voorjaar voor de deur, en good vibes om de hoek, is het tijd om een voorbeeld te nemen aan de experimenterende durfal.

Billie's haartransformatie in 13 stappen

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Natuurlijk lichtbruin

Back in the day, toen Billie nog fan was van Justin Bieber, was ze natuurlijk lichtbruin. Billie bewijst maar weer dat dromen uit kunnen komen nu ze haar eigen nummer Bad Guy uitbracht met JB.

2 Platina

Jonge Billie, in 2017, het jaar nadat haar eerste nummer Ocean Eyes viraal ging. Ofwel, het jaar van het begin van Billie's grote carrière. Daar past een platina coupe bij: je kunt er nog alles mee.

3 Witgrijs

Billie eind 2017. Terwijl Billie er nu een stuk kortere lokken op nahoudt, had ze toen een stuk langer haar. Ze ging na haar platina kapsel voor een metallic zilverachtige kleur.

4 Middelgrijs met zwarte roots

Voordat Billie overging op felle kleuren en gekke experimenten, had de zangeres begin 2018 lang middelgrijs haar. Ze koos voor een smokey tint met een gitzwarte aanzet.

5 Lichtblauw

Van lichtgrijs naar een lichte tint blauw in de zomer van 2018. Ja, de kleur begint er nu langzaam in te komen.

6 Donkerblauw

Je zou kunnen zeggen dat dit het omslagpunt was in Billie's haartransformatie. Eind 2018 verfde ze haar haar donkerblauw, het begin van haar blauwe tijdperk. De rigoreuze verandering in Billie's haar valt samen met haar carrière die toen van grond kwam.

7 Lichtblauw

Begin 2019: van donkerblauw naar lichtblauw. Funny sidenote: voor wie denkt dat Billie's favoriete kleur blauw was, Billie had een hekel aan de kleur blauw. Dit was de periode waarin ze van de blauwe kleur af probeerde te komen.

8 Aqua

Alhoewel Billie eigenlijk in de tussenfase zit van blauw naar zwart, was dit de favoriete haarkleur van veel Billie-fans. De aqua denim kleur siert de jonge zangeres.

9 Donkergrijs met blauwe highlights

Toen het Billie was gelukt om van haar blauwe haar af te komen, besloot ze richting donkerder haar te gaan. Ze begon met een donkergrijze kleur met een blauwe schaduw.

10 Zwart

Voordat Billie overging op haar befaamde zwart-groene kapsel, had ze volledig zwart haar. Je zou denken dat het Billie's natuurlijke kleur is, maar niets is minder waar. Wel schijnt zwart Billie's lievelingshaarkleur te zijn.

11 Groen-zwart

Dit was waarschijnlijk Billie's signature kapsel of all time: de groen-zwarte coupe. Need I say more? Dit bewijst alles dat Billie niet bang is om de wereld te choqueren met een nieuw kapsel.

12 Brunette

Zie het als valsspelen of niet, voor haar Xanny-video droeg Billie een bruine pruik (Billie's natuurlijke haarkleur overigens), en dat misstond haar zeker niet. Kennelijk hield ze teveel van haar groen-zwarte hairdo, we get it.

13 Lichtblond

Zoals Billie zelf zei in december, sprekend over haar nieuwe muziek en kapsel: 'Het zal het einde van een tijdperk zijn. Ik zal jullie een nieuw tijdperk geven.' En dat deed ze. De nieuwe lichtblonde coupe ademt voorjaar en vernieuwing.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar