Meghan Markle past haar dieet aan nu ze een royal is

Meghan Markle past haar dieet aan.

image
Getty Images

Sinds de 37-jarige Meghan Markle lid is van de koninklijke Britse familie, zijn er een aantal dingen veranderd, zoals haar stijl,haar accent, de manier waarop ze loopt én - weten we nu - wat ze eet. De Hertogin van Sussex schrapt namelijk één belangrijk ingrediënt uit haar menu.

No go

De etiquette geldt niet alleen voor Meghan, maar voor alle Britse royals. De koninklijke familie heeft namelijk één ingrediënt uit de keuken verbannen: knoflook. Darren McGrady, chefkok van Buckingham Palace vertelt aan RecipesPlus: 'We serveren nooit iets met teveel knoflook of ui. Dat wil de koningin absoluut niet op het menu zien.' Koningin Elizabeth II zou de initiatiefnemer zijn, om knoflook voor altijd te verbannen.

Advertentie - Lees hieronder verder

Foodie

Eerder werd al meer bekend over het menu van de royals. Zo zou her majesty ook geen pasta en aardappelen eten. En dat terwijl Meghan een echte foodie is, die dol is op pasta. In een interview met Delish liet Markle weten dat haar favoriete gerecht een courgettepasta is, naast haar guilty pleasure: frietjes.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle