Candice Swanepoel wijst bodyshamers na haar zwangerschap terecht

Het 29-jarige model Candice Swanepoel zegt dat ze fier is op haar lichaam na de geboorte van haar kind.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is duidelijk dat Candice Swanepoel niet is aan het wachten op de mening van 'Het Internet'. Het 29-jarige model beviel nog maar twaalf dagen geleden van haar tweede zoontje Ariel en krijgt nu al kritiek op haar lichaam. Het wereldbekende model dat al eerder shows liep voor modehuizen als Givenchy, Dolce & Gabbana en Michael Kors, laat niet met haar sollen. Dat bewijst ze op Instagram.

Postpartum buikje

Toen ze negatieve comments ontving op haar Instagram-account omwille van haar post-baby lichaam had het Victoria's Secret-model genoeg van de bodyshamers. Op haar Instagram-stories postte ze een foto waarbij ze op een strand in bikini gespot werd door paparazzi met het volgende bijschrift: 'Dit ben ik nadat ik twaalf dagen geleden van mijn zoon beviel. Als je daar iets negatiefs hebt op te zeggen, laat je je beter even checken', aldus de moeder van twee. 'Iedereen kan zo wreed zijn tegen elkaar. Schoonheidsnormen zijn tegenwoordig onmogelijk voor vrouwen. Ik schaam met niet om mijn postpartum buikje te laten zien. Ik ben er trots op, ik heb mijn zoon negen maanden lang gedragen, dus ik denk dat ik het recht heb om een klein buikje te hebben', zei het Zuid-Afrikaanse model.

@angelcandicesInstagram
@angelcandicesInstagram
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health & Fitness