Morning routine: het ochtend beautyritueel van Zoey Ivory

Miss Nederland 2016 Zoey Ivory laat haar ochtendroutine zien in deze video.

Iedereen heeft een ochtendritueel, een routine om wakker te worden, en de dag goed te beginnen. Soms schiet dit er door tijdsgebrek (overmatig snoozen, anyone?) er weleens bij in. Maar niets is zo fijn als ‘s ochtends de tijd te nemen voor een rustige start. Als je wat inspiratie nodig hebt, is de ochtendroutine van Zoey Ivory, ambassadeur van hannah, je ultieme voorbeeld. Het Nederlandse beautymerk hannah bestaat al sinds 1979, en heeft als voornaamste doel een effectieve en vooral duurzame huidverbetering. Zoey doet het je in de bovenstaande video voor.

Zoey Ivory’s morning beautyroutine. Fotografie Liselore Chevalier, styling Giedre Malinauskaite, haar en make-up Suzanne Verberk, manicure Jessica Scholten.
Liselore Chevalier

Wake-up call

De producten van hannah zijn actief, maar altijd met respect voor de huid. Een zachte wake-up call voor je huid én jezelf, zo op de vroege ochtend. Zo gebruikt Zoey Ivory onder de douche de Shower Treatment, een rijke doucheolie op basis van sojaboonolie waar een droge en gevoelige huid meteen een opkikker van krijgt. Als Miss Nederland 2016 weet Zoey als geen ander hoe belangrijk het is om zowel ‘s ochtends als ‘s avonds je huid goed te reinigen. ‘s Avonds om alle make-up en vuiligheid van de dag eraf te nemen, ‘s ochtends om je huid te verfrissen en een oppepper te geven. Een echte oppepper geef je je huid met de Cleansing Clay. Een diepreinigend detox masker op basis van natuurlijke, mineraalrijke kleisoorten.

Reiniging en hydratatie

De Cleansing Oil van hannah is een rijke, hydrofiele olie, die zorgt voor een diepe, doch milde reiniging. Met de reinigende producten van hannah was je altijd de huid. Na het reinigen komt natuurlijk hydrateren. De Vitamin Complex spray zorgt voor een optimale hydratatie alvorens je een crème aanbrengt, zoals bijvoorbeeld de Personal Choice. Deze unieke ingrediënten in deze crème zorgen voor ontspanning van de huid en voorkomen dat de huid vet wordt, waardoor uitbraken van onzuiverheden uitblijven. Samen gebruikt, versterken ze elkaars werking. En wie ‘s ochtends na zo’n heerlijk ritueel snel de deur uit moet rennen (wie niet?) is hannah’s Brilliant Touch de ideale afsluiter, een uniek product met hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een egale en matte finish. Dus bye bye glimmend voorhoofd, en hallo selfie proof skin!

Zoey Ivory’s volledige beautyroutine bestaat uit:

hannah Shower Treatment, op basis van sojaboonolie

hannah Cleansing Clay, een zacht en comfortabel kleimasker

hannah Cleansing Oil, voor een zachte doch diepe reiniging

hannah Vitamin Complex, een intensieve vochtherstellende gezichtsspray

hannah Personal Choice, een ontspannende crème die collageen aanmaak stimuleert

hannah Brilliant Touch, voor een egale en gematteerde huid

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health & Fitness