Het eetdagboek van Meghan Markle

Dit eet Meghan Markle op een dag, van pasta tot wijn, maar ook glutenvrij.

meghan-markle-food-eetpatroon-eetdagboek
Suits

Meghan Markle schijnt prins Harry op een pre-bruiloft dieet te hebben gezet, maar zelf is ze ook zeer gedisciplineerd als het om haar eetpatroon gaat. Via haar, nu gesloten platform, The Tig en haar Instagram-account konden we zien hoe de voormalige actrice genoot van de heerlijkste rosé's ('rosé all day' is haar vakantiemotto), pasta's en versgemaakte gerechten in haar huis in Toronto voordat ze naar Engeland verhuisde. In eerdere interviews heeft Meghan uitgebreid haar eetdagboek gedeeld, waarbij ze een onderscheid maakte tussen 'filmdagen voor Suits' en vrije dagen. Het filmdagen-dieet zal nu redelijk overeenkomen met haar pre-Royal Wedding patroon, zo schatten wij in.

Op vakantie, genietend van pasta.
Meghan MarkleInstagram

Eetdagboek - op filmdagen

Om er op beeld zo fit mogelijk uit te zien, houdt Meghan zich aan een strikt voedingsschema. Het liefste houdt ze zich dan aan een vegan dieet.

Bij het opstaan: heet water met een uitgeknepen citroen
Ontbijt: Havergrutten met banaan en agave siroop eroverheen gedruppeld
Lunch: een salade met een vorm van proteïne (bijvoorbeeld kip- of zalmfilet)Snack: een appel met amandelpasta en zeezout
4-uurtje: een green juice. Meghans green juice recept deelde wij al eerder.
Diner: pasta met courgette, veel Parmezaanse kaas en een glas wijn. Meghans tip voor de saus: 'een vriend vertelde mij om de courgette vier tot vijf uur langzaam te koken, totdat het uitelkaar valt in een viezige, sexy brei, waarna je het over de pasta kunt gooien. De saus wordt op deze manier zo romig, dat je bijna denkt dat er heel veel boter en olie in zit, maar het is alleen courgette, water en een beetje bouillon'. Haar favoriete wijn is een rode Tignanello wijn, waar ze zelfs haar lifestyle platform The Tig naar vernoemde.

Meghan aan een van haar favoriete green juices.
Meghan MarkleInstagram

En, een cliché-actrice-tip aldus Meghan aan Delish twee jaar geleden, maar op het moment dat ze compleet geen gluten eet, ze ziet een groot verschil in hoe haar huid oogt op beeld en een toename in energie op een werkdag. 'Gluten heeft zo'n slechte reputatie,' vertelde ze aan Delish. 'Maar als ik aan het reizen ben, loop ik geen kans mis om een heerlijke pasta te eten. Ik kom jaarlijks terug van vakantie met een food baby, en ik heb haar Comida genoemd. Ik kom dan naar de set en zeg 'hey, hier is Comida, en ze schopt'.

Eetdagboek - op vrije dagen

'Op vrije dagen gaan alle remmen los,' vertelde Meghan aan Delish. Hoewel ze zich niet direct stort op bergen friet en hamburgers (helaas), maar haar eetpatroon wordt dan wel iets meer ontspannen dan bovenstaand.

Ontbijt: een omelette met verse kruiden en kaas, met een toast
Lunch: zeevruchten. En Franse friet. 'Ik hoop altijd dat ik lunch met andere mensen zodat ik friet kan delen (waarom delen??).'
Diner: 'Het liefste soep. Ik ben dan iets prikkelbaarder, dus ik probeer niet te zwaar te dineren.'

Meghan Markle’s lunch met friet.
Meghan MarkleInstagram

Snacks

Andere favoriete tussendoortjes tot slot zijn zelfgemaakte boerenkool chips, die ze voor 25-minuten in de oven doet 'besprenkeld met goede olijfolie en Maldon of Himalaya roze zeezout, als gezond alternatief op de aardappelchips op het moment dat je zin hebt om iets te knabbelen,' vertelde ze aan Today. Een andere optie zijn wortels en crackers met een humus dip, een manier om meer groenten te eten aldus Meghan, en 'het doet al je zintuigen goed, door de hartige smaak, de crunch en de smeuïgheid van de humus'.

Hopelijk heeft ze na de drukte van haar bruiloft de tijd om te genieten van haar favoriete snacks en maaltijden in de keuken in Nottingham Cottage (ze is daar immers ten huwelijk gevraagd na het eten van huisgemaakte geroosterde kip met prins Harry) of in het gerenoveerde York Cottage, het huwelijkscadeau van grootmoeder koningin Elizabeth.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle