Dit is de workout waar Meghan Markle bij zweert

Meghan Markle is dol op Megaformer Pilates.

meghan-markle-workout
Getty Images

Het mag dan niet altijd zo lijken, maar om slank te blijven moeten actrices en aankomende royals zoals Meghan Markle ook gewoon trainen net als de rest. Aan Women’s Health UK vertelt ze hoe ze dat het liefste doet. Hint: ze deelt de voorliefde voor de sport met Victoria’s Secret angel Sanne Vloet.

Direct resultaat

Volgens Meghan Markle heeft Pilates Platinum haar lichaam veranderd. De studio in Los Angeles is opgericht door Meghans personal trainer en vriendin Heather Dorak, die les geeft in Megaformer Pilates. Deze vorm is een high intensity training waarbij pilates wordt uitgevoerd met behulp van verschillende apparaten. Markle’s moeder Doria Radlan is yoga-instructeur, dus die lenigheid heeft ze van haar moeder. ‘Yoga zit in mijn bloed, ik ben dol op een intensieve vinyasa les,’ vertelt Meghan aan Women’s Health UK. Hoewel de lessen bij Pilates Platinum een tandje zwaarder lijken is Meghan er dol op. ‘Er zijn zoveel workouts die je eens probeert en nooit meer doet. Die van Heathers studio zijn compleet het tegenovergestelde,’ zegt de actrice. ‘Geef het twee lessen en je merkt verschil.’ De trainingen zoals die van Dorak worden ook in Nederland gegeven, waaronder PLTS. Deze studio in Amsterdam heeft onder meer model Sanne Vloet als klant. Nu heb je meteen een goede reden om aan die voornemens van 2018 te werken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle