De ultieme butt work-out van Romee Strijd kost maar 15 minuten

Romee Strijd laat in een YouTube video haar work-out zien voor perfecte billen.

Model Romee Strijd heeft een YouTube-video geüpload waarin ze haar workout voor strakke billen laat zien. Het goede nieuws is dat hij maar 15 minuten duurt, het slechte nieuws is dat jij waarschijnlijk niet zo’n tropische locatie hebt om de workout te doen. Het is niet de eerste work-out video die het model deelt, eerder liet ze via Instagram Stories al een buik, billen en benen sportroutine zien.

Tropisch oord

Onder andere squats, lunges, kicks en bridges komen voorbij in de 15-minuten durende sportvideo, gefilmd op een zonnige locatie. Om Romee’s oefeningen uit te voeren heb je alleen een fitnessband nodig. In de beschrijving van de video staan alle bewegingen stap voor stap, plus eventuele mogelijkheden om het lastiger te maken, bijvoorbeeld door enkelgewichten. Na afloop van de video roept Romee op reacties achter te laten wat voor workout video jij hierna wil zien, dus doe er je voordeel mee. Tijd om je sportkleding aan te trekken en mee te doen met de work-out!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health & Fitness