De ultieme butt work-out van Romee Strijd kost maar 15 minuten

Romee Strijd laat in een YouTube video haar work-out zien voor perfecte billen.

Pre-pandemie, toen reizen nog de normaalste zaak van de wereld was, uploadde model Romee Strijd een YouTube-video waarin ze haar workout voor strakke billen laat zien. Het goede nieuws is dat hij maar 15 minuten duurt, het slechte nieuws is dat jij waarschijnlijk niet zo’n tropische locatie hebt om de workout te doen.

Tropisch oord

Onder andere squats, lunges, kicks en bridges komen voorbij in de 15-minuten durende sportvideo, gefilmd op een zonnige locatie. Om Romees oefeningen uit te voeren heb je alleen een fitnessband nodig. In de beschrijving van de video staan alle bewegingen stap voor stap, plus eventuele mogelijkheden om het lastiger te maken, bijvoorbeeld door enkelgewichten. Na afloop van de video roept Romee op reacties achter te laten wat voor workout video jij hierna wil zien, dus doe er je voordeel mee. Tijd om je sportkleding aan te trekken en mee te doen met de work-out!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health & Fitness