Alles wat je wilt weten over Romee Strijds Victoria's Secret workoutprogramma

Romee Strijd volgt een EMS training in New York ter voorbereiding van de Victoria's Secret Show.

Nog drie weken en dan is het zover: de Victoria’s Secret Fashion Show 2017. De Angels zijn druk bezig met de voorbereidingen en zijn dagelijks in de sportschool te vinden, zo ook de Nederlandse Romee Strijd. In haar nieuwste vlog laat ze zien dat de Angels topatleten zijn, die trainen voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar.

EMS training

In de elfde vlog van Romee Strijd doet het model een boekje open over haar sportprogramma en voedingsschema. Romee traint dagelijks in aanloop naar de show en laat onder andere zien wat ze daarvoor nodig heeft, om genoeg energie te hebben. Elke ochtend eet ze een kom havermout met amandelen, pindakaas, blauwe bessen én eiwitpoeder. Eiwitten vormen volgens het topmodel een belangrijk onderdeel van haar dieet, omdat ze zorgen voor spierherstel en opbouw. De 22-jarige vertrekt na haar ontbijt elke dag richting de sportschool, met vriend Laurens van Leeuwen. Naast de nodige krachttraining, probeert het model ook verschillende andere workouts uit. Deze week volgt ze een bijzondere training, genaamd Electro Musculaire Stimulatie. EMS staat voor trainen met weerstand door middel van stroom. Via een trainingspak met electroden worden impulsen direct gestuurd naar al je belangrijke spiergroepen en dieperliggende spieren tijdens een serie van oefeningen. In twintig minuten volg je een training dat gelijks staat aan 3 uur in de sportschool. Han-dig. Bekijk het hele regime van Romee in de vlog.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder