Yoga & dosha’s bij Vogue Beauty Night met Rituals

Een yoga-sessie met Rituals op Vogue-yogamatten, handmassages en heerlijke hapjes en drankjes stonden op het menu.

In de prachtige Cristofori Concertzaal aan de Prinsengracht in Amsterdam kwamen gisteren vijftig lezeressen bijeen voor een door Vogue georganiseerde beauty ochtend en –middag in samenwerking met Rituals. Een yoga-sessie op Vogue-yogamatten, handmassages en heerlijke hapjes en drankjes stonden op het menu.

The Ritual of Ayurveda

In het kader van de herlancering van Rituals The Ritual of Ayurveda-lijn volgde een ayurveda-workshop in de met Doing Goods accessoires verfraaide loft. De eeuwenoude Indiase leer van Ayurveda is gericht op het vinden van balans tussen lichaam en geest. Wat blijkt? Er zijn drie mind-body typen te onderscheiden, namelijk de Kapha, Pitta en Vata. Deze drie typen, of Dosha’s, zijn in iedereen aanwezig, maar vaak overheerst de één meer dan de ander. Voor iedere dosha gelden andere adviezen op het gebied van (huid)verzorging, voeding, ontspanning en beweging. De gehele dag werd er dan ook fanatiek gesprayd met de drie nieuwe dry oils van Rituals, voor elke dosha één. Met goed advies, én een rijkelijk gevulde Rituals goodiebag op zak toog iedereen weer huiswaarts.

Wil jij weten welke dosha bij jou overheerst? Doe hier de test op de Rituals website.

Met dank aan VOORN Spray Roses en My Blush.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health & Fitness