The Health Initiative

Cuisine, Food, Dish, Black hair, Eating, Sitting, Recipe, Food craving, Fast food, Meal,
Gorunway.com

De hoofdredacteuren van VOGUE bundelen hun krachten met het nieuwe The Health Initiative. Dit pact, ondertekend door de hoofdredacteuren van alle negentien VOGUE-edities, is opgesteld om een gezonder lichaamsbeeld binnen de mode-industrie aan te moedigen.

Door The Health Initiative te ondertekenen garandeert VOGUE dat de modellen die voor het blad werken goed verzorgd worden op shoots. Daarnaast vindt VOGUE het belangrijk dat modellen geleerd wordt hoe zij goed voor zichzelf kunnen zorgen en zal niet worden gewerkt met modellen onder de zestien jaar. Een ander belangrijk punt is dat ontwerpers worden aangemoedigd om hun vaak onrealistisch kleine sample sizes te heroverwegen.

Jonathan Newhouse, voorzitter van Condé Nast International: "VOGUE gelooft dat een goede gezondheid iets moois is. VOGUE-hoofdredacteuren wereldwijd willen dat hun tijdschriften de gezondheid van de modellen die in de bladen verschijnen, weerspiegelen."

In het pact staat onder andere dat VOGUE enkel zal werken met 'modellen die gezond zijn en een gezond lichaamsbeeld helpen promoten'. Daarnaast zullen hoofdredactueren van VOGUE met het ondertekenen van het pact 'ambassadeurs van het verspreiden van een gezond lichaamsbeeld' worden.

Uiteraard ondertekent VOGUE Nederlands' Karin Swerink The Health Initiative ook. In het juninummer is meer over het initiatief te lezen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health & Fitness