Pippa Middleton zweert bij barre workout voor bevalling

De zus van Kate sport op deze manier tijdens haar zwangerschap.

Lady Laura Marsham Marries James Meade
Getty Images

Modellen als Doutzen Kroes en Karlie Kloss laten weten hun killer bodies te hebben mede dankzij het beoefenen van een specifieke sport; de barre workout. De favoriete sport van topmodellen is snel populair geworden als makkelijke dagelijkse sport routine. Zo ook voor Pippa Middleton. Ze is al een aantal maanden zwanger en heeft niet stilgezeten wat betreft sporten. In haar maandelijkse column voor het blad Waitrose Weekend laat Middleton weten ook veel bezig te zijn met barre workouts, die volgens de 35-jarige wonderen doen voor haar zwangerschap.

Zo sterk als een ballerina

In haar column laat Middleton weten veel bezig te zijn met sporten. Pippa oefent vele sporten uit om haar lichaam fit te houden tijdens haar zwangerschap, van zwemmen tot tennissen. Sinds ze echter de barre workout heeft ontdekt is ze om. ‘Ik voel me absoluut geen ballerina, maar ik ben vastbesloten geen pinguïn-achtige waggel aan te nemen en rond te lopen met een slechte houding’, zo stelt Middleton. Deze workout is afgeleid van basisoefeningen die aan bod komen bij balletlessen, waarbij wordt gewerkt aan het versterken van spieren die de lichaamshouding en kernspieren sterker maken. Geïnteresseerd geraakt? Vogue vertelt hier alles wat je moet weten over de barre workout.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health & Fitness