H&M lanceert eerste lingeriecollectie ooit voor borstkankerpatiënten

De speciale Close to My Heart-capsulecollectie is volgende week verkrijgbaar.

Street fashion, Clothing, Fashion, Snapshot, Purple, Footwear, Dress, Fashion design, Shoe, Textile,
Getty Images

Borstkanker is wereldwijd de meest voorkomende kanker voor vrouwen. Één op de acht vrouwen wordt elk jaar gediagnosticeerd. Gelukkig wordt er in de maand oktober al jarenlang internationaal aandacht geschonken aan borstkanker; een maand waarbij vooral Pink Ribbon bekend in de oren klinkt bij Nederlanders, de organisatie die het hele jaar oproept om te doneren voor borstkankeronderzoek. Maar ook H&M wil borstkankermaand in de kijker zetten. Dit doen ze door hun allereerste collectie ooit te lanceren voor overlevers van borstkanker.

Extra support

De Close to My Heart-collectie van H&M heeft drie verschillende beha-stijlen, een bralette, een sportbeha en een zachte beha in cupvorm en is zo gemaakt dat de borstprothese makkelijk kan ingebracht worden in de behapockets. Deze zijn gemaakt van gaaskwaliteit voor extra ondersteuning van de prothesen. Deze beha's zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen met prothesen, maar kunnen natuurlijk ook worden gedragen als een gewone beha, het is gewoon net een beetje steviger en comfortabeler. De capsulecollectie is vanaf volgende week verkrijgbaar.

H&M
H&M
H&M
H&M

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health & Fitness