Via deze app kun je nu precies de Victoria's Secret workout doen van de Angels

Deze Victoria's Secret workout blijkt minder hardcore dan je denkt.

Lingerie, Fashion show, Fashion, Bikini, Undergarment, Navel, Model, Fashion model, Muscle, Abdomen,
Getty Images

'Beach bodies are build in the Winter' is wel een statement, maar laten we wel wezen: iedereen heeft een beach body. De zomer is net voorbij, dus waarom zou je nog hard aan de slag gaan in de gym? Niet alleen voor je fysiek, maar juist ook voor je mentale gezondheid. De Victoria's Secret workout, die nu exact na te bootsen is via een app, zou daarbij een geweldige bron van motivatie voor je kunnen zijn en veel minder hard-core dan je wellicht denkt.

Victoria's Secret show nadert

Nu de Victoria's Secret-show al over een maand plaatsvindt, zijn de Angels waaronder Romee Strijd en Lais Ribeiro, druk in de weer met een personal trainer voor die catwalk en fotocalls. Wie hier meer over wil weten: een van de belangrijkste fitnessmethodes waar Nadine Leopold, Blanca Padilla, Devon Windsor, Romee Strijd en Hannah Ferguson gebruik van maken is P.Volve, van de in New York wonende personal trainer Stephen Pasterino. Zo vertelde Leopold zojuist in Londen: 'Ik heb veel gesport met Stephen, nu zeker twee jaar. Op het moment ben ik mij aan het voorbereiden voor de VS-show, dus ik doe dit twee keer per dag.' Het low impact sportmodel wordt omschreven als een mix van fysieke therapie met functionele wetenschap en hip-opening bewegingen om zo moeilijk te veranderen zones van je lijf desgewenst te vormen. 'Het heeft mijn lichaam totaal veranderd', meent Leopold: 'Want het blaast je niet op – het geeft je juist geweldige lijnen en het voelt als een "vrouwelijke workout" wat ik fijn vind.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Geen lunches of scrunches

P.Volve draait om kleine micro-bewegingen en stap-patronen, zonder lunches, crunches of squats. Denk vooral aan liften en aantrekken in plaats van 'bulken'. Hier komt ook fitnessapparatuur bij van de trainer. In plaats van bekende gliders, enkelgewichtjes, enkelbanden en handgewichten is er de P.ball en P.band. De P.ball is geen doorsnee exercise ball; de elastische band wordt aangetrokken bij de dijen om de core te activeren, als ook de gluten en dijen. De P.band is voor het bovenlichaam, en gebruikt een hand-locking systeem voor solide resistance training. Op het nieuwe online streaming platform van het bedrijf kunnen maar liefst 75 workout video's (die gefilterd kunnen worden op basis van lichaamstype, duur en beschikbare apparatuur) bekeken worden, dus het is niet alleen toegankelijk voor Angels. Zie pvolve.com.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder