Er is revolutionaire vooruitgang in vruchtbaarheidsonderzoek

Moderne technologie die goedkopere en effectievere vruchtbaarheidstesten creëren.

Clothing, White, Street fashion, Fashion model, Fashion, Dress, Outerwear, Pattern, Design, Fur,
Getty Images

Vruchtbaarheidstesten werden ooit beschouwd als een product voor de oudere vrouw maar deze begint een nieuwe revolutionaire verandering te ondergaan. Door technologische vooruitgang zijn er positieve veranderingen aan de gang als het gaat om vruchtbaarheid. Bedrijven zoals Modern Fertility werken aan nieuwe technologieën die ervoor zorgen dat vrouwen een goedkopere en effectievere vruchtbaarheidstest kunnen uitvoeren.

Weg met de lange en dure testen

Met dank aan onder meer de pil, IVF en het invriezen van eicellen krijgen vrouwen steeds vaker op latere leeftijd kinderen. Maar vanuit Facebook-berichten, Chatrooms en TV-shows is er een non-stop stroom van verhalen over mislukking en alle ellende die erbij komt kijken over met wat bedoeld was om van nature te komen: een kind in je eigen lichaam creëren. De transformatie van op alle mogelijke manieren niet zwanger te raken in je twintiger jaren naar op alle beschikbare mogelijkheden bevrucht te worden in je veertiger jaren is een kwelling voor velen. Gedurende afgelopen jaren waren vruchtbaarheidsonderzoeken zwaar en tijdrovend. Maar nu is er door moderne technologie een positieve vooruitgang als het aankomt op vruchtbaarheid.

Nieuwe technologie

Vooruitgaande onderzoek van de Anti Mullerian Hormon Test hebben de mogelijkheid gecreëerd om resultaten binnen een paar uur te krijgen door een eenvoudige bloedafname. Deze controleert de niveaus van het Anti-Mullerian hormoon in de bloedspiegel en is een weerspiegeling van de eierstok reserve. Ook heeft Modern Fertility een thuis gebruikende vruchtbaarheidstest voor vrouwen tussen de 21-40 en te koop voor 175 euro in de Verenigde Staten is en daarmee de voorgaande speler is in het veranderen van vruchtbaarheidstests. De pin-priktest bekijkt niet alleen de AMH-hormoon maar ook nog zeven andere hormonen. Hun website verbindt de gebruiker met artsen en de online gemeenschap. Het zal niet lang meer duren voordat deze ook verkrijgbaar is in Europa.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health & Fitness