Jennifer Lopez (49) stapt uit sportschool met Hermès Birkin bag en jawdropping abs

Mind you, Lopez is 49, en nog steeds fitter dan ik ooit zal zijn.

Hoe doet ze het toch. Jennifer Lopez verscheen gisteren na een workout bij SoMi Fitness in Miami gekleed in sportlegging en een sporttopje die haar indrukwekkende buispieren tentoonstelde aan de wereld. Mind you, Lopez is 49, en nog steeds fitter dan ik ooit zal zijn.

No carbs, no sugar

Normaal gesproken zou een gigantische, knalgele Hermès Birkin-tas alle aandacht naar zich toe trekken, zo niet bij La Lopez. Jennifer deelt regelmatig haar (vrij strenge) dieet en work-out regime met haar volgers op Instagram. Momenteel doet J.Lo zelfs een challenge van tien dagen met haar vriend Alex Rodriguez waarbij ze geen koolhydraten en suikers mag eten, en één blik op haar staalharde buikspieren vertelt ons dat het zijn vruchten afwerpt.

De zangeres en actrice – die momenteel te zien is in de romantische komedie Second Act – mag dan bijna 50 zijn, haar discipline en age defying lichaam doen maar weinig van ons haar na. Zelfs haar perfecte geföhnde kapsel waarmee ze uit de sportschool stapt staat in scherp contrast met de half-natte slierten waarmee ondergetekende uit een barre booty-les komt. Respect, Jennifer! Ik plan nog even een OneFit-marathon in.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health & Fitness