Alicia Vikander nam deze supplementen in om in Tomb Raider shape te geraken

Shop deze supplementen en kruiden.

alicia-vikander-supplementen-in-shape
Magnus Lygdback

Zweedse Alicia Vikander (29) doet tal van gedaanten aan voor haar filmwerk: zo verdiende ze een Oscar met haar rol als de vrouw van een transseksueel kunstenaar in The Danish Girl en dit jaar is ze de nieuwe Tomb Raider. Na Angelina Jolie lijkt het erop dat er een nieuw type Tomb Raider is opgestaan, waarover haar collega gekscherend zei: 'Minder boobs, meer boksen.' Daar zit wel een kern van waarheid in, want de korte broekjes hebben plaatsgemaakt voor lange cargo pants en Vikander zit er minder uit als een pin-up. Toch heeft ze snoeihard getraind om een ijzersterke fysiek te kweken, met een blokjesbuik waar je U tegen zegt. Bij haar spartaanse trainingsregime en voedingsschema horen ook de juiste supplementen (zodat je het wel goed uitbalanceert) die we hieronder tippen. Je kunt deze shoppen bij VITAVIVA, al 17 jaar een betrouwbare bron voor voedingssupplementen van hoge kwaliteit in Europa.

Shop de juiste supplementen
Naast dat Vikander dagelijks trainde volgens de Magnus Method, switchte ze twee maanden voor de opnames van Tomb Raider van start gingen over naar een keto dieet. Trainer Magnus Lygdback vertelde PopSugar: 'Het is een dieet dat rijk is aan gezonde vetten, zonder koolhydraten – niet eens minder koolhydraten, nee, helemaal geen. Altijd lastig de eerste paar dagen, maar Alicia's wilskracht is ongelofelijk, en ze klaagde nooit. Hoewel ik wel aan haar zag dat ze er soms mee worstelde. Elke dag ging ze er weer tegenaan.' Belangrijk is daarbij dat de actrice genoeg vitaminen binnenkreeg, aangezien de koolhydraten in haar dieet ontbraken. Volgens Magnus resulteerde dit in veel vis voor proteïne als ook 'MCT olie, avocado- en kokosolie als bron van gezonde vetten.' Verder at ze enorm veel groenten. Zie hieronder de VITAVIVA supplementen en tools die goed zijn als je zelf ook van plan bent flink te gaan sporten (en misschien zelfs zo strikt te eten) voor de zomer aanbreekt.

Product, Capsule, Plant, Annual plant, Prescription drug, Vegan nutrition,
VitaViva
1 van 5
VITAVIVA – organic coconut oil

Kokosolie wordt gezien als een van de gezondste plantaardige oliën, met veel voordelen voor je gezondheid. De olie kan helpen bij het versterken van je immuunsysteem, stimuleert gewichtsverlies en remt schimmelinfecties. Kokosolie is ook goed voor je huid en gaat huidveroudering en rimpels tegen. Handig dus voor Vikanders metabolisme en om infecties van de huid te voorkomen. Blessures wil ze natuurlijk ook tegengaan, en die beginnen allemaal bij inflammatie. Biologisch lijnzaad is ook rijk aan Omega 3, dat helpt tegen inflammatie in het lichaam. Verkrijgbaar via VitaViva.

Product, Plant, Vegan nutrition, Liquid,
VitaViva
2 van 5
VITAVIVA – Multivitamine Vitamax

Dit is een krachtig multivitamine supplement, dat alle belangrijke vitaminen, mineralen en aminozuren met greens combineert: groenten, algen en kruiden. Als je geen koolhydraten eet en zo hard sport is het van belang om deze nutriënten binnen te krijgen. Verkrijgbaar via VitaViva.

Product, Beauty, Plant, Annual plant,
VitaViva
3 van 5
VITAVIVA – Kurkuma

Curcuminoids uit kurkuma zijn krachtige anti-oxidanten die heel gericht het maagdarmstelsel, de lever en meer beschermen en voeden. Het werkt ontstekingsremmend, wat heel belangrijk is als je zo intensief sport. Het immuunsysteem heeft er ook baat bij. Verkrijgbaar via VitaViva.

Product, Joint, Capsule, Prescription drug, Plant, Vegan nutrition, Grape seed extract,
VitaViva
4 van 5
VITAVIVA – Energy booster (vegan)

100% pure energie uit Guarana, een substantie uit de zaadjes van een Braziliaanse plant. Als je er 100% voor wil gaan tijdens een workout, heeft je lichaam veel energie nodig. In plaats van jezelf sterker te maken, het op te bouwen, stort je anders in. Verkrijgbaar via VitaViva.

Green, Bottle, Water bottle, Product, Plastic bottle, Drinkware, Tableware,
VitaViva
5 van 5
BKR – waterfles

Tot slot is het natuurlijk essentieel om goed gehydrateerd te blijven. Dit spiked waterflesjes van BKR, verkrijgbaar via VivaVita, is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Health & Fitness