De beste producten die je ondersteunen bij een goede nachtrust

Van pillow-sprays tot supplementen: Vogue selecteert de fijnste items die je goed helpen slapen.

beste-beauty-producten-slapen
Breakfast at Tiffany's

Experts zeggen dat we elke nacht tussen de zes en negen uur slaap moeten hebben. Maar met het hectische tempo van "het leven" is dat soms lastig te behalen. Daarbij duurt het soms even voordat je in slaap valt, kun je last hebben van een onrustige nacht of slaap je simpelweg niet diep genoeg. Hoe hard je het ook probeert, soms is het bijna onmogelijk om een goede nacht te hebben. Hoewel we niet veel kunnen doen aan de manier waarop onze geest en ons lichaam werken, zijn er een paar trucjes die we kunnen toepassen om ons lichaam te helpen rustig worden: van het mijden van telefoon- en computerschermen en het omtoveren van je slaapkamer tot een ontspannen toevluchtsoord, tot maximaal ontspannen voor het slapengaan. Het toevoegen van een paar essentiële schoonheidsstappen aan je routine voor dat je je bed in duikt kan een wereld van verschil maken. Om je te helpen bij het bereiken en maximaliseren van je slaap selecteert Vogue de fijnste producten die je ondersteunen bij het hebben van een goede nachtrust.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Pillow mist
Botanics

De ontspannende pillow mist helpt om de geest op natuurlijke wijze te kalmeren en voor te bereiden op een vredige nachtrust.

Botanics

SHOP

2 Slaapverwekkend drankje
sip sleep
Sip Sleep

Heb jij je uitgesloofd in de sportschool? Of heb je net een drukke dag achter de rug? SIP.Sleep is een drankje op basis van onder anderen valeriaan en magnesium dat je helpt om beter te slapen. De ingrediënten zorgen vervolgens ervoor dat jouw lichaam zich klaarmaakt om te gaan slapen.

SIP.Sleep

Shop

3 Linnen spray
Marie Stella Maris

Deze lavendelmist met musk en eucalyptus spray je 's avonds voor het slapen gaan op je kussen. Niet alleen verfrissend voor je kussen, deze spray zorgt ook voor een goede nachtrust in elk bed waar je slaapt.

Marie-Stella-Maris

SHOP

4 Pure Hot+Cool luchtreiniger, ventilator & verwarming
Dyson

Vaker last van hoofdpijn en een benauwd gevoel voor het slapengaan? Probeer het nieuwste product van Dyson eens die door middel van het 360° HEPA-filter allergenen verwijdert en luchtjes en mogelijke giftige dampen opvangt.

Dyson

SHOP

5 night time tea
Pukka

Biologische rustgevende en kalmerende thee die je lichaam in zen-modus brengt, ondersteunt een goede nachtrust.

Pukka

SHOP

6 Geurkaas
Jo Malone

Deze kaars doet je denken aan frisgewassen lakens en heeft een stimulerende en ontspannende werking en om een luxe sfeer te maken.

Jo Malone

SHOP

7 Zijden slaapmasker
Slip

Dit slaapmasker blokkeert ongewenst licht en helpt je sneller te slapen en langer in slaap te blijven. Deze is gemaakt van pure zijde, die niet alleen super luxe aanvoelt op je huid, maar ook wrijving en druk op de ogen vermindert en de algehele slaap bevordert.

Slip

SHOP

8 This Works Sleep Power Nap spray
Cosmania

Powernappen kan voordelig zijn voor je energie. Dit klinisch bewezen natuurlijk slaapmiddel met lavendel, vetivert en wilde kamille bestrijdt lusteloosheid en loomheid tijdens een powernap en je een echte energie boost te geven.

Shop

9 kussensloop
Slip Silk

Met behulp van deze luxe zijden kussensloop geniet je gegarandeerd van je beste schoonheidsslaap ooit. Gemaakt van 100% pure zijde dat ademend is en zorgt voor natuurlijke temperatuurregelaar. Daarnaast voorkomt het zijde ook nog beschadigd haar.

Slip Silk

Shop

10 Lush Sleepy hand- en bodylotion
Product, Font, Logo, Cylinder, Plastic, Lid, Camera accessory, Brand, Tin,
Lush

In deze hand en bodylotion zit een mix van kalmerende lavendel, tonkabonen en ylang ylang die je helpen om goed in slaap te komen. Masseer het product op je huid voordat je je bed induikt, en je bent klaar voor een rustige nacht.

Shop

11 HUM Beauty slaapsupplementen
Product, Dietary supplement, Plant, Liquid,
HUM

Deze supplementen bevatten enkel natuurlijke ingrediënten als calcium, vitamine B6 (je metabolische onderhoud) en melatonine (je natuurlijke slaaphormoon) allemaal in één tablet. Neem 20 minuten voor het slapengaan een van deze glutenvrije en tabletten en je bent op weg naar een ontspannen slaap.

Shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health & Fitness