De beste online work-outs en sportsessies voor thuis om je ook nu fit te blijven voelen

Van de favoriete work-outs van modellen tot online live-stream sessies van sportscholen.

Work-outs en sportoefeningen voor thuis.
ALEX WALTL, VOGUE NEDERLAND, MAART 2019.

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op dinsdag 13 oktober. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

In deze gekke tijden kunnen we allemaal wel wat extra endorfines gebruiken, en sporten is daar de uitgelezen manier voor. Ondanks dat de sportscholen (nog) open zijn, bieden steeds meer sportscholen en trainers een online programma aan, net zoals modellen en celebrities die hun favorieten work-outs via social media delen. En omdat het soms net dat beetje extra motivatie geeft om te weten dat er ook andere mensen achter hun scherm met je mee aan het zweten zijn, verzamelden we ook livestream-workouts die je iedere dag kunt volgen. Van je favoriete studio's tot de sportroutine van topmodellen - Vogue selecteerde een aantal favorieten.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Noami Campbell x The Ocho System

Supermodel Naomi Campbell laat de work-outs met haar personal trainer Joe Holden gewoon doorgaan via FaceTime. Afgelopen woensdag kon je zelfs live meedoen met de twee via Naomi's Instagram. Mocht je dat gemist hebben, niet getreurd: in een post op Joe's pagina vind je de volledig workout (en het tweetal hintte er al op dat ze dit vaker gaan doen).

2 PLTS Studios

De befaamde pilates en yoga studio PLTS Studios in Amsterdam streamt iedere ochtend om tien uur een nieuwe work-out via Instagram. Verwacht een Pilates-sessie van een klein half uur, die je waarschijnlijk een dag later nog gaat voelen.

3 3SIXTY5 Personal Training
View this post on Instagram

19 maart 2020

A post shared by 3SIXTY5 PERSONAL TRAINING (@3sixty5personaltraining) on

Mocht je na je PLTS-workout nog zin hebben in meer: dagelijks start vlak daarna (om 10.30 uur) bij Amsterdamse gym 3SIXTY5 een online les. De training bevat HIIT-, kracht- en mobility-elementen, en je hebt er geen materialen voor nodig.

4 Romee Strijd

Nederlands topmodel Romee Strijd heeft de afgelopen jaren flink wat personal training gevolgd bij de besten uit het vak, dus met de oefeningen uit haar work-outs weet je dat het goed zit. Op haar YouTube-kanaal staat een playlist met korte work-outs die perfect zijn om thuis te doen.

5 Saints and Stars

Boutique-gym Saints and Stars bezorgt je iedere avond een van hun Holy Workouts in je woonkamer. Onder #SAINTSHOME posten ze om 19.00 uur op IGTV een volledige training. En ze maakten ook meteen een handig schema voor je: maandag en vrijdag lower-body, dinsdag en donderdag upper-body, en woensdag zaterdag en zondag een volledige lichaamstraining.

6 305 Fitness

Dance like no one's watching, dat is het credo van dansstudio 350 Fitness. Iedere dag om 12.00 uur en 18.00 uur kun je op hun YouTube-kanaal live een dans work-out volgen en volledig in je woonkamer losgaan.

7 Arie Boomsma

Arie laat op zijn instagrampagina nog maar weer eens zien dat je eigenlijk niet veel nodig hebt om te trainen. Een paar theedoeken, wc-rollen en wat blokken hout bijvoorbeeld, kunnen al genoeg zijn voor een pittige work-out.

8 Rocycle

De fietsen van Rocycle zullen even leeg blijven, maar desalniettemin willen ze hun community blijven stimuleren om te bewegen. Maandag geven ze daarom een live-workout via instagram, die om 17:00 van start gaat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus