De mooiste spa's van Midden-Nederland om in te vertoeven

Vogue selecteert de fijnste wellness spa's van Midden-Nederland voor je.

wellness spa
World of Guerlain Spa

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op dinsdag 12 januari 2021. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid. Door de nieuwe coronamaatregelen van 3 november 2020 zijn de sauna's en zwembaden tijdelijk gesloten.

Even helemaal opladen en resetten in eigen land? Kies voor een heerlijk dagje in een van Nederland's fijnste wellness resorts. Ons kleine landje kent namelijk genoeg spa's voor een dagje ontspanning. Of je nu behoefte hebt aan uren in een sauna te vertoeven, lekker te badderen of een massagebehandeling: bij onderstaande spa's ben je voor dat alles én meer aan het juiste adres. Vogue selecteert de fijnste spa's van Midden-Nederland voor je, hieronder overzichtelijk op een rij.

De fijnste spa's in Midden-Nederland

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Spa Sereen
Water, Dock, Pier, Reflection, Sky, Sea, Vacation, Leisure, Ocean, Lake,
SpaSereen

De naam verraadt het misschien al, maar bij SpaSereen is alles zo ingericht dat je hier volledig tot rust komt. En het aanbod is reuze: er zijn genoeg whirlpools, dompelbaden en cabines. Zo ook de sauna op het water en de speciale Marrakesh-sauna (volledig in thema ingericht). Daarnaast is de houten stijger over de aangrenzende Maarsseveense plassen ideaal om de laatste zonnestralen mee te pakken in de zomer.

Spa Sereen, Westbroekse Binnenweg 2a, Tienhoven.

Reserveren

2 Elysium
Swimming pool, Building, Property, Leisure centre, Leisure, Lighting, Architecture, Room, Real estate, Interior design,
Elysium

Elysium vind je in de buurt van Rotterdam, in Bleiswijk aan de Rottemeren om precies te zijn. Met meer dan twintig sauna's en baden is dit echt een van de fijnste spa's van Midden-Nederland. Daarnaast bieden ze in dit wellnessresort ook speciale saunaroutes aan, waardoor je zelfs niet eens hoeft te kiezen in welke sauna of bad je gaat. Handig voor iedereen met (keuze)stress.

Elysium, Kooilaan 1, Bleiswijk.

Reserveren

3 Thermen Bussloo

Dichtbij Apeldoorn kun je voor pure ontspanning terecht bij Thermen Bussloo. Met een ruime keuze uit baden en sauna's ben je hier wel even zoet. Ook worden er diverse opgietingen, meditaties en rituelen gegeven, zodat je bij ieder bezoek weer iets nieuws kunt beleven. Zo zijn er zelfs speciale opgietweekenden met thema-opgietingen van de beste saunameesters ter wereld.

Thermen Bussloo, Bloemenksweg 38, Voorst.

Reserveren

4 Fort Resort Beemster
Human, Swimming pool, Water, Leisure, Tourism, Resort, Barechested, Vacation, Bathing, Resort town,
Fort Resort Beemster

Op nog geen twintig minuten rijden van Amsterdam is Fort Resort Beemster gevestigd, midden in de Beemsterpolder. Dit is een bijzonder wellnessresort in Midden-Nederland, mede doordat de sauna's en baden zich bevinden achter de historische muren van wat ooit een fort was. En dat is zeker terug te zien. Daarnaast omschrijft deze spa zich als "eco-chic" vanwege diens duurzame omgang met energie. Zo wordt het fort en de baden verwarmd door de restwarmte van de sauna’s en wordt regenwater hergebruikt.

Fort Resort Beemster, Nekkerweg 24, Zuidoostbeemster.

Reserveren

5 Beauty & Wellness Sauna de Heuvelrug
Lavender, Purple, Plant, Flower, Spring, Grass, Tree, House, Architecture, Sunlight,
Beauty & Wellness Sauna de HeuvelrugFacebook

Aan de bosrand van natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug zit Beauty & Wellness Sauna de Heuvelrug, een van de fijnste spa's van Midden-Nederland. Van het sauna souterrain tot de saunatuin, er zijn hier genoeg mogelijkheden om tot rust te komen. Geniet bijvoorbeeld van het Turkse stoombad of de kruidensauna. Ook worden er Hamam-behandelingen gegeven.

Beauty & Wellness Sauna de Heuvelrug, Dijkstraat West 189, Veenendaal.

Reserveren

6 Mainport Design Hotel

Ontspannen met een uitzicht over Rotterdam? Bij de wellnessruimte van het Mainport Design Hotel kan het. Op de achtste verdieping van het hotel vind je de zogeheten Spa Heaven, waar je een Turkse stoomcabine vindt, een "Hamam mekka", een relaxruimte en natuurlijk de Finse panoramasauna. Toegang is gratis voor hotelgasten, maar ook zonder overnachting in één van de fabulous kamers kun je hier terecht.

Spa Heaven in het Mainport Design Hotel, Schiedamsedijk 140, Rotterdam.

Reserveren

7 Thermen Soesterberg
Wood, Brown, Hardwood, Floor, Flooring, Property, Wood stain, Wood flooring, Real estate, Interior design,
Thermen Soesterberg

In Soesterberg in de provincie Utrecht vind je dit ruime wellnessresort. Thermen Soesterberg beschikt over uiteenlopende sauna's, van de zogenaamde Theatersauna (waar opgietingen plaatsvinden met een verhaal) tot de Panoramasauna met zicht op de Utrechtse natuur. Ook kun je overnachten in het bijbehorende hotel, mocht je nog niet klaar zijn met relaxen.

Thermen Soesterberg, Frits Koolhovenweg 8, Soesterberg.

Reserveren

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health & Fitness