De beste deodorants om je de hele dag blij en fris te voelen

De beste deodorants om urenlang naar bloemen te ruiken, vakkundig geselecteerd door Vogue.

Hoewel een deodorant niet als het meest gecompliceerde beautyitem overkomt, kan het tóch een uitdaging zijn om de beste in zijn soort te vinden. Een goede deodorant beschermt namelijk niet alleen langdurig, maar past ook perfect bij jouw huidtype en -behoefte. Als je snel last hebt van huidirritaties, is het bijvoorbeeld raadzaam om een extra zacht product aan te schaffen. Een natuurlijke deodorant is in dat geval ook het overwegen waard.

Beste deodorant

Kortom: de beste deodorant is er een die daadwerkelijk bij je past. Dé beste deodorant voor vrouwen is er dan ook niet, want ze komen in vele vormen – van lotions en spuitbussen tot rollers en sprays. En gelukkig bestaat er inmiddels niet één beste deodorant tegen zweten, maar weten talloze labels een einde te maken aan de onzekerheid die bij natte oksels kan horen. Waar je vorig jaar wellicht nog 'beste deodorant 2020' googelde, weet je nu dus beter: houd het vooral dicht bij jezelf, en voor je het weet sjees je immer fris en happy door de dag.

9 x deodorant voor vrouwen

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Ritual of Sakura Anti-Perspirant Spray - deodorant
Rituals

Deze deodorant van Rituals met de geur van kersenbloesem beschermt tot wel 24 uur tegen ongewenste geur(tjes). We hebben het dus over een win-winsituatie: zweetloos door het leven gaan, én lekker ruiken.

Rituals, € 8,50

Shop

2 Aeosop deodorant
Aesop

Aesops deodorant is gecertificeerd door PETA, wat betekent dat het op geen enkele manier op dieren is getest. De beste deodorant als je gaat voor een duurzame keuze, dus.

Aesop, € 27

Shop

3 Vichy Body Antiperspirant 48h Roll on White Cap
Vichy

De deodorant van Vichy is niet alleen alcoholvrij, maar ook geschikt voor alle huidtypes (dus ook voor de gevoelige). Daarnaast past-ie hartstikke makkelijk in je tas, ook wel zo fijn.

Vichy, 17,99

Shop

4 Chanel deodorantspray
Coco Chanel

Het is niet moeilijk om lyrisch te worden over Chanels deodorant, waarin tonen van sinaasappel, roos en patchoeli te bespeuren zijn. Dit product is fris en modern, en sluit perfect aan bij alle andere items die je van het Franse modehuis gewend bent.

Chanel, 46

Shop

5 Biotherm Deo Pure Anti-transpirant Roll-On
Biotherm

Deze tot 48 uur werkzame roll-on deodorant geeft onmiddellijk een verfrissend en zacht gevoel bij het aanbrengen. De formule is verrijkt met Life Plankton, wat afkomstig is uit de mineraalrijke bronnen in de Franse Pyreneeën. Verwacht een overdaad een voedingsstoffen voor de huid. Kortom: de ideale deodorant tegen zweten die ook nog eens goed is voor je huid.

Biotherm, 21,50

Shop

6 Fa Paradise Moments Deospray
FA

In deze deodorant zit geen aluminumzout verwerkt, en de boel laat ook nog eens geen witte strepen achter. De geur 'hibiscusbloem' ruik je niet overal, wat dit tot een originele aankoop maakt.

FA, 2,50

Shop

7 Dove Cotton Soft Anti-transpirant Spray
Dove

Deze milde spray is geïnspireerd op het gevoel van katoen, en laten we wel wezen: wie wordt daar níet blij van? Dove's deodorant bestaat voor een kwart uit hydraterende crème, wat voor zachte en verzorgde oksels zorgt.

Dove, 2,91

Shop

8 Zwitsal Deodorant Roller
Zwitsal

Weinig mensen zijn opgegroeid zónder de geur van Zwitsal. Niet gek dus, dat deze deodorant van Zwitsal razendpopulair is. Dit product is dermatologisch getest en zorgt direct voor een zachtheid uit je dromen.

Zwitsal, € 1,95

Shop

9 Dry Comfort Nivea Deodorant
Nivea

De Dual Active formule van Nivea zorgt voor een langdurig, droog huidgevoel. Deze stick houd je de hele dag fris, beloofd.

Nivea, € 4,18

Shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Health & Fitness