In 6 stappen de geheimen achter een krachtige, gezonde modellenhuid ontrafeld

Zo krijg je een stralende, gezonde huid met Crème de la Mer.

White, Product, Dairy,
La Mer

Er zijn vele verhalen geschreven over het mysterieuze Miracle Broth: het geheime én belangrijkste bestandsdeel van alle La Mer-producten, expert in gezichtsverzorging. NASA-wetenschapper Max Huber ontdekte het geheime recept nadat hij zich verbrandde bij een laboratoriumongeval en geen geschikte helende crème kon vinden. Hij besloot zelf te experimenteren in zijn lab en een substantie te ontwikkelen die krachtig genoeg was om zijn huid te laten herstellen. 6000 experimenten en 12 jaar onderzoek leidden tot de ontdekking van een speciaal fermentatieproces dat zeekelp en andere pure, natuurlijke ingrediënten omvormen tot een krachtig indrediënt dat een huid kan laten herstellen. Huber doopt de substantie tot zijn Miracle Broth, een middel dat bestaat uit algen, vitaminen, mineralen, tarwekiemen en essentiële oliën.

La Mer

Crème de La Mer

En zo kwam het dat de Miracle Broth in alle verzorgingsproducten van La Mer verwerkt werd. Toen Crème de la Mer eenmaal de skincare markt veroverde, werd zeekelp een populaire term in de beautyindustrie. Maar het is het geheime fermentatieproces van Dr. Huber dat La Mer zo legendarisch maakt. Donatella Versace vertelde ooit in een interview dat ze La Mer zelfs op haar voeten smeerde. Goed, tot zover de geschiedenisles. Hoe vind je nu de perfecte verzorging voor jouw huid, zodat het straalt als dat van Naomi, Kate of Gisele? Het blijken vooral de ingrediënten te zijn die de huid van binnenuit hydrateren, herstellen, egaliseren en verzachten. En laten die ingrediënten nu in alle dagcrèmes van La Mer zitten. Check. Wat moet je dan wel doen? Jouw favoriete textuur kiezen en een aantal gouden regels volgen. We zetten ze op een rij.

Stap 1: Reinig altijd eerst je huid
De cleansers van La Mer ontgiften, verzorgen en zuiveren de huid terwijl de vochtbarrière van de huid bewaard blijft. Het is belangrijk om overbodige olie en vuil te verwijderen, voordat je gaat smeren. Dit kan met een micellar water, een foam, een gel of lotion.

La Mer

Stap 2: Gebruik een tonic
Een tonic revitaliseert, kalmeert en tonifieert de huid na reiniging. Een tonic is de underdog in het reinigingsritueel en wordt vaak vergeten als onderdeel van het gezichtsverzorgingsritueel. Zonde, het brengt de huid namelijk in balans en zorgt voor een gezonde teint en egale glans.

Stap 3: Prep je huid
Breng voor elk verzorgingsritueel een elixir aan, dat de veerkrachtigheid van je huid naar boven tovert.

Stap 4: Smeer met beleid
Als jij jouw huid hebt voorbereid is het tijd om het in te ‘smeren’ met de verzorgende Crème de La Mer. In de moisturizers van La Mer zijn de vijf verschillende elementen voor een krachtige en gezonde huid verwerkt: hydrateren, vernieuwen, egaliseren, verzachten en stralen. De gezichtscrème herstelt de huid dus niet alleen, het zorgt ook voor celvernieuwing. Voor optimale opname van de crème doe je een kleine hoeveelheid tussen je vingertoppen, wrijf je tot het mengsel transparanter en warm is en druk je het zachtjes op het gezicht. Je leest het goed: je dept als het ware de crème op je gezicht. Tijd, liefde en aandacht voor je huid doet wonderen.

Stap 5: Het oog wil ook wat
De huid rondom je oog is gevoelig en delicaat. Gebruik daarom een oogcrème, zodat deze huid de verzorging krijgt dat het nodig heeft.

Stap 6: Slaap
Als we iets kunnen leren van modellen is het dat we genoeg moeten slapen. Modellen gaan graag op tijd naar bed en hebben het liefst minimaal zeven uur slaap. Het zou het geheim zijn achter glanzend haar én huid. De personal trainer van Karlie Kloss vertelde ooit in een interview dat zij een uur slaap belangrijker achten dan een uur sporten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid