J-Beauty: een ochtendroutine in 3 simpele stappen met Levi

Op #DetoxDonderdag neemt Vogue je deze maand mee in de detoxende beautywereld van L'Oréal.

Maak kennis met Levi van TLNique, de komende vier weken laat ze je elke week de laatste #DetoxDonderdag skincare trends zien in deze nieuwe beautyserie in samenwerking met L'Oréal Paris.

Door haar recente reis naar Japan raakte Levi – op Instagram beter bekend als Tlnique – geïnspireerd door het beautyritueel van Japanse vrouwen. Zij reinigen, detoxen en verzorgen hun huid vaak op basis van een stappenplan bestaande uit (minimaal) zeven stappen. Waar de meesten van ons ’s ochtends geen tijd hebben voor een uitgebreid stappenplan (blame it on the snooze-button), laat Levi in deze video in samenwerking met L’Oréal Paris zien hoe je zelf een J-beauty routine op kan bouwen, in drie simpele stappen. De sleutel tot een egale huid? Altijd reinigen, altijd detoxen, altijd hydrateren.

De Delicate Flowers reinigingsmelk van L’Oréal Paris.
L'Oréal Paris

‘Dit is een hele fijne detox voor in de ochtend, als je geen tijd hebt voor een uitgebreider masker,’ aldus Levi over de Pure Clay zuiverende reinigingsgel, de tweede stap in haar J-beauty routine. De gel, op basis van pure kleien, heeft hetzelfde detoxende effect van een masker, maar mag je er in tegenstelling tot de meeste maskers meteen weer afspoelen met water. ‘Nu is mijn huid klaar voor de dagcrème!’

De Pure Clay zuiverende reinigingsgel zorgt voor een snelle detox.
L'Oréal Paris

De Extraordinary Oil dagcrème van L’Oréal Paris is de laatste stap in Levi’s ochtendroutine. De crème is op basis van oliën, en in tegenstelling tot wat veel mensen denken ‘trekt [de crème] heel goed in’, voor een verzorgd, gehydrateerd resultaat en niet-vette textuur. Bekijk Levi’s volledige, op J-beauty geïnspireerde ochtendroutine in de video hierboven.

De Extraordinairy Oils dagcrème is op basis van rijke oliën.
L'Oréal Paris

Volgende week in aflevering twee van de Vogue x L’Oréal Paris videoserie duikt Levi in de wondere wereld van multi-masking. Stay tuned voor de volgende Vogue x L’Oréal Paris #DetoxDonderdag sessie, en deel jouw #DetoxDonderdag moment met ons en Levi via Instagram!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid