The art of multimasking met Pure Clay maskers

Levi van TLNique legt in deze beauty video uit hoe je kunt multi-masken.

Maak kennis met Levi van TLNique, deze maand laat ze je elke week de laatste #DetoxDonderdag skincare trends zien in deze nieuwe beautyserie in samenwerking met L'Oréal Paris.

Na vorige week haar op J-beauty geïnspireerde ochtendroutine te hebben gedeeld, duikt Levi, beter bekend van haar Instagram-handle TLNique, deze week in de wondere wereld van multimasking. Multi-wat? Multimasking, een beautyritueel waarbij je met verschillende maskers, je verschillende huidzones apart kan behandelen. ‘Ik heb altijd veel moeite om een geschikt masker te vinden, omdat mijn gezicht verschillende huidtypes heeft,’ aldus Levi.

Een vettige T-zone, droge huid, en zelfs doffe plekjes; herkenbaar? ‘Daarom ben ik gaan experimenteren met multimasking.’ L’Oréal Paris Pure Clay maskers, op basis van pure kleien, kunnen makkelijk met elkaar gecombineerd worden; elk masker pakt een andere zone/huidtype aan. Levi begint met het groene Pure Clay masker, op basis van drie kleisoorten en eucalyptus, dat de T-zone aanpakt, de huid zuivert en matteert. Het exfoliërende rode masker, met roodalg-extract, brengt Levi aan op haar wangen. Dit masker scrubt de huid en verfijnd de poriën.

De Pure Clay maskers van L’Oréal Paris.
Sascha Luna Esmail

Op zoek naar een healthy glow? Het zwarte masker bevat charcoal-extract en ontgift de huid. ‘Een soort detox-effect,’ aldus Levi. Het resultaat? Een stralende huid die ontdaan is van dofheid. Last but not least gebruikt Levi het allernieuwste masker in de Pure Clay-lijn van L’Oréal Paris. Dit blauwe, anti-imperfecties masker behandelt mee-eters, en is daarmee fijn voor de zone op en rond de neus en kin.

Naast het feit dat maskers je huid reinigen, detoxen en laten stralen, is het vaak ook een heerlijk moment van ontspannen (nadat de nodige selfies van het prachtige kleuren-resultaat zijn genomen natuurlijk). Levi: ‘Dit is perfect voor een ladies night in!’

Volgende week in aflevering drie van de Vogue x L’Oréal Paris videoserie, duikt Levi in de wondere wereld van on-the-go beauty. Stay tuned voor de volgende Vogue x L’Oréal Paris #DetoxDonderdag sessie!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid