Night time beauty: de avondroutine van Levi

Levi laat je in de nieuwe L'Oréal Paris x Vogue video zien hoe ze haar huid klaar maakt voor de nacht.

Maak kennis met Levi van TLNique, deze maand laat ze je elke week de laatste #DetoxDonderdag skincare trends zien in deze nieuwe beautyserie in samenwerking met L'Oréal Paris.

We kennen het allemaal wel. Dat moment dat je ’s avonds thuiskomt van een feestje en je zo moe bent dat je het liefst direct in bed zou duiken. Je kussen schreeuwt haast je naam, en bijna stap je met een full face of make-up onder de lakens… Doe het niet! Levi – op Instagram beter bekend als @TLNique – laat in de laatste video van Vogue’s #DetoxDonderdag beautyserie zien waarom het zo belangrijk is om ’s avonds je huid te reinigen, en dat zo’n avondritueel een heerlijk rustgevend moment voor jezelf kan zijn.

‘Als ik ’s avonds wat meer tijd heb, ga ik voor de volledige routine,’ aldus Levi. ‘Maar ik wil mijn huid altijd goed reinigen, omdat ik anders met een geïrriteerde huid wakker word.’ Levi begint met het reinigen van haar huid met de Delicate Flowers reinigingscrème. De rijke crème masseer je in op de huid, en verwijdert moeiteloos make-up zonder je huid uit te drogen. Het resultaat; een schone, gehydrateerde huid.

Stap twee in Levi’s avondroutine bestaat uit een supersnel masker-moment. ‘Je hoeft niet altijd een volledig masker aan te brengen. Soms heb ik last van grove poriën op mijn wangen, en dan doe ik alleen op die plekjes het Pure Clay detoxende masker op zodat mijn huid weer glowy wordt.’ Als derde stap gebruikt Levi de Extraordinary Oils gezichtsolie. Deze droge olie trekt meteen in en laat geen vet laagje achter.

En last but not least sluit Levi haar avondroutine af met de Extraordinary Oils nachtcrème. Haar ultieme tip? ‘Als ik merk dat mijn huid wat gevoeliger is dan normaal, breng ik een dikker laagje van de crème aan wat eigenlijk zorgt voor een soort nachtmaskertje.’ Et voilà, klaar om op te gaan slapen!

Bekijk de andere #DetoxDonderdag video’s, waarin Levi je onder andere inwijdt in de wondere wereld van multi-masking, via het Vogue Nederland Youtube kanaal!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid