Dit is de beste zonnebrandcrème ter wereld

La Roche Posay is door de Britse consumentenbond verkozen tot de beste zonnebrandcrème van dit jaar.

beste-bronzers
Jan Welters, Vogue Nederland, maart 2015

Het is buiten dertig graden, de zon schijnt en je wil de zon in. Des te belangrijker dat je een goede zonnebrandcrème gebruikt met een hoge beschermfactor. Non-profit organisatie Consumer Reports heeft – goede timing! – een lijst gemaakt van de beste zonnebrandcrèmes van 2018. De Anthelios XL Lichaamsmelk van Frans pharmaciemerk La Roche Posay is hierin wederom verkozen tot de beste zonnebrandcrème.

La Roche zonnebrandcrème

De lijst van non-profit organisatie Consumer Reports van de beste zonnebrandcrèmes van 2018 komt als geroepen, want laat dit nu net de tijd zijn dat we écht niet zonder zonnebrand de deur uit kunnen. Op nummer één staat La Roche Posay Anthelios XL Lichaamsmelk, en dat is niet voor de eerste keer. De zonnebrand van La Roche staat namelijk al voor de vierde keer op rij op de eerste plek. Volgens het rapport biedt dit product een uitstekende bescherming van de huid (met factor 60!), is het waterbestendig en plakt de crème niet. La Roche is groot favoriet bij liefhebbers van beautyproducten uit de Franse apotheek, mede door de goede kwaliteit en de aantrekkelijke prijs. La Roche Posay is in Nederland bij vele (online) apotheken te koop. Check hier of er een verkooppunt bij jou in de buurt zit.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid