Kylie Jenner ontwikkelt crème die de huid beschermt tegen straling

De jongste Jenner zou zelfs een samenwerking zijn aangegaan met Apple.

Kylie Jenner komt met cosmetics tegen straling
Getty Images

Het veelvuldige gebruik van onze smartphones komt onze huid niet ten goede. Zo zou de verlichting van het scherm – dat ook wel ultrablauw licht wordt genoemd – onze huid langzaam maar zeker verouderen. Daar wil Kylie Jenner met een nieuwe huidcrème verandering in brengen.

Huidcrème tegen straling

Onder de naam 'Selfie-Cosmetic' brengt de jongste Jenner een crème uit die je huid tegen deze stralingen beschermt. Kylie ontwikkelde de crème speciaal voor jongeren, een doelgroep die veel met hun smartphone bezig is. Daarmee bewijst Kylie opnieuw innovatief te zijn. In een interview heeft Anastasia Karanikolaou, één van Kylie Jenners beste vriendinnen, laten weten dat de huidcrème niet alleen beschermend is, maar ook een glanzend effect heeft.

Samenwerking met Apple

Ook verklapt ze dat haar vriendin zelfs een samenwerking zou zijn aangegaan met technologiebedrijf Apple. Zo zouden de toestellen van Apple blauw licht uitstralen, dat niet goed is voor de gezondheid en huid van hun klanten. Om die reden zou het technologiebedrijf geïnteresseerd zijn in een samenwerking met Kylie. Apple heeft zelf nog niks bekendgemaakt over de samenwerking.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid