Zijn schoonheidspillen de nieuwe wondercrème?

Het is tijd om je huid van binnenuit te verzorgen.

beautypillen-schoonheidspillen-supplementen
Matteo Valle

We tekenen allemaal voor het behoud van een gladde, strakke, stralende huid. We geven dan ook graag wat uit aan onze beautyroutine. Eens in de zoveel tijd liggen we in de stoel van de schoonheidsspecialist voor een behandeling en we smeren wild met wondercrèmes en oliën om de huid te behoeden voor veroudering. Maar, echte schoonheid zit van binnen. En dus is de beautyindustrie de laatste jaren fan van zogenaamde ‘nutricosmetics’: voedingssupplementen die de vitaliteit van de huid ondersteunen. Eetbare mooimakers, noemen wij ze. Dit moet je weten.

Feed your face

Eerst even terug naar de basis. Je huid is een orgaan en een orgaan heeft energie en voeding nodig om te functioneren. Dat betekent dat je huid van binnenuit wordt opgebouwd. Daarvoor heeft de huid genoeg eiwitten nodig die de huid van binnenuit opbouwen en vitamines en mineralen die de stofwisseling stimuleren. Goed om te weten is dat darmen meer voedingsstoffen op nemen dan je huid, en het slikken van supplementen dus een effectievere manier is om extra vitamines en mineralen binnen te krijgen. Tijdschrift Skin Pharmacology and Physiology ontdekte dat van sommige supplementen het collageen (de hoofdverantwoordelijke voor de structuur en stevigheid van de huid) met maar liefst 65% kan toenemen.

Schoonheidspil

Dermatologen zijn overtuigd van de antioxiderende, gezonde kracht van vitamines. Schoonheid wordt meer dan ook steeds meer een kwestie van algemene gezondheid in plaats van smeersels en make-up. We passen ook steeds vaker ons dieet aan, waarbij we kiezen voor fruit en groenten, zodat we voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgen. Maar, we slagen er niet altijd in om dat dieet vol te houden. Voilà: door een schoonheidspil, als toevoeging aan je dieet, krijg je de juiste stoffen wel binnen.

Beautyleger

Je huid wordt blij van visolie, omega 3, een leger vitamines en antioxidanten, magnesium en natuurlijke eiwitpoeders. Met streng toezicht van wetenschappers werd een schoonheidspil ontwikkeld, genaamd beautypearl, met alle nodige mooimakers in één supplement, of liever gezegd, parel. In het laboratorium ontwikkelde Beautypearl een voedingssupplement dat stoffen bevat die al aanwezig zijn in het lichaam, zoals hyaluronzuur, zink en magnesium. Beauty om op te eten dus.

leo potma fotografie...en Zn BV

How to

Het advies is twee keer per dag een beautypearl te slikken. Het zijn geconcentreerde beautysupplementen, die de huid verbeteren, verjongen en verzorgen. Deze schoonheidspil bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Door huidverbetering of huidproblemen aan te pakken van twee kanten, de binnen- en de buitenkant, zal je zien dat je huid stap voor stap sterker en stralender wordt, met die o-zo gewilde glow.

Beautypearl is verkrijgbaar op www.beautypearlcare.com.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid