Vogue-lezeressen leren alles over de beste skincareroutine tijdens Vogue Beauty Night x Sisley

Van beautyworkshops tot alle tips en tricks voor een gezonde huid én frisse make-up look.

Op donderdag 18 april organiseerde Vogue in samenwerking met het Franse skincaremerk Sisley een exclusieve beautyworkshop in Studio Automat in Amsterdam. 50 Vogue-lezeressen waren erbij, en leerden alles over de ultieme skincareroutine om je huid jong, verzorgd en beschermd te houden tegen álle vormen van vervuiling (ja, inclusief het schadelijke blauwe licht van je telefoon!). Dit is hoe het eraan toeging tijdens Vogue Beauty Night x Sisley.

Anti-pollution

De workshop begon met een Vogue-beautytalk van huidexpert Karen van Ede. Zij vertelde alles over huidverzorging en de dagelijkse struggles om je huid mooi en gezond te houden. Zo is vooral ons drukke bestaan een boosdoener: van “digitale vervuiling” van blauw licht tot amper tijd voor een zorgvuldige skincareroutine. Sisley ontwikkelde daarom dé redder in nood: Sisley Youth. Een product waarmee je niet alleen je huid verzorgt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar je ook nog eens bijstaat bij die miljoen andere dingen die je moet doen. En dat scheelt!

Skincareroutine en touch-up by Sisley

Na een uitgebreid lesje skincare werd het tijd voor actie. De beauty-experts van Sisley gaven Vogue-lezeressen persoonlijk advies voor de beste skincareroutine, mét veel tips en tricks voor een huid die er áltijd op haar best uitziet (in welke situatie dan ook). Nadat de basis was gelegd, vertelde Sisley’s make-up artist Randall alles over de ideale make-up touch-up – en dat onder het genot van champagne en heerlijke bites. Met een frisse make-up look en een huid als herboren trok iedereen tot slot huiswaarts, mét een rijkgevulde Sisley goodiebag om thuis alle nieuwe kennis zelf toe te passen.

Wil je ook zo'n Vogue-beauty ervaring meemaken? Houd dan Vogue.nl in de gaten voor de eerstvolgende Vogue Beauty Night.

Styling door Mek Styling (kussens via Cocomat)

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid