Lucy Woesthoffs 'go with the flow' skincare avondroutine | Dutch Beauty

Lucy Woesthoff deelt haar less is more skincare routine voor in de avond.

In onze Vogue beauty videoreeks Dutch Beauty laten Vogue vrouwen zien wat het geheim achter Dutch girl beauty. Romy Boomsma liet al zien hoe zij in 5 minuten glowy skin krijgt, Winonah de Jong deelde vanuit haar walk-in-closet haar full glam look, actrice Bo Maerten gaf haar foolproof beachy waves tutorial vrij en curvy model Danielle van Grondelle liet haar ultieme anti-jetlag routine zien. Nu is het de beurt aan Lucy Woesthoff, die ons in deze video laat zien hoe ze haar huid verzorgt en een zenmoment van haar beauty routine maakt.

Ook al is Lucy Woesthoff van origine niet Dutch, een beauty is de zakenvrouw en moeder van vier zeker en kon mede daarom (en vanwege haar arsenaal aan beautygeheimen en -hacks) niet ontbreken in onze Dutch Beauty videoserie. De in het Verenigd Koninkrijk geboren Lucy verhuisde jaren geleden voor de liefde naar Nederland en woont inmiddels al 14 jaar met man Dinand Woesthoff en hun vier kinderen in Scheveningen.

5 Days of Vogue Beauty

12 tot en met 16 april staan in het teken van 5 Days of Vogue Beauty - ons online beauty evenement waarbij sprekers als Negin Mirsalehi, Miranda Kerr, Anna Nooshin en Lucy Woesthoff je alles vertellen over hun beautygeheimen.

KOOP HIER JE TICKETS VOOR 5 DAYS OF VOGUE BEAUTY

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Exfoliëren, niet scrubben

Lucy is inmiddels de veertig gepasseerd. Deze leeftijd was voor haar een mijlpaal, en tevens een moment van bezinning. Haar beautyroutine zag ze de afgelopen jaren veranderen. 'Ik merk nu ik ouder word, dat voor mij less is more geldt. Ik vind het belangrijker om voor mijn huid te zorgen, relaxmomentjes voor mezelf te creëren, in plaats van er proberen perfect uit te zien met make-up,' vertelt ze. Naast lief zijn voor zichzelf, is lief zijn voor de natuur zeer belangrijk voor haar. Dus als de kinderen 's avonds op bed liggen kan ze eindelijk aan de slag met haar duurzame skincare routine. Haar oogmake-up haalt ze eraf met herbruikbare katoenendoekjes, in plaats van met wattenschijfjes en wegwerpdoekjes, en de oogmake-up remover van Biologique Recherche. Daarna masseert ze de exfoiliating cleanser van La Bella Figura op de rest van haar gezicht in. 'Scrubben doe ik niet meer. Dat is eigenlijk niet zo goed voor mijn huid, die best wel dun en licht is.' De cleanser van duurzaam beautymerk La Bella Figura bevat enzymen, die een licht exfoliërend effect hebben.

Huid gadget

Nadat haar huid gereinigd is brengt ze een paar pompjes van het Vitamine D serum van La Bella Figura aan, en dan komt haar ultieme beauty gadget tevoorschijn: de Collageenlamp van LightStim. 'Dit is echt mijn geheime wapen.' De lamp zou rimpels voor de zon doen verdwijnen 'maar,' zegt Lucy, 'ik ben eigenlijk niet zo bezig met rimpels. Ik vind het gewoon heel leuk! Ik ga meestal op bed liggen, zet wat muziek, een podcast of wierook aan, dan doe ik mijn ogen dicht en vaak val ik gewoon in slaap met dit ding op mijn gezicht.' Voor een zomerse, doch duurzame glow zijn een paar druppels van het Face Tan Water van Eco by Sonya Driver op een herbruikbare cotton pad voldoende voor een streeploos, zonnig resultaat. 'Sinds ik deze gebruik krijg ik alleen maar complimentjes dat ik er zo uitgerust uitzie.' Om haar gezicht te hydrateren gebruikt ze de gezichtscrème sensitive van het Nederlandse merk Erica en de oogcrème van oogcrème van hetzelfde merk. 'Alle crème die ik over heb, doe ik op de achterkant van mijn handen. Dan hoef ik geen aparte handcrème te gebruiken.' En there you have it, Lucy Woesthoffs 'go with the flow' skincare avondroutine. 'Knotje uit. En ready for bed!'

5 Days of Vogue Beauty

Tijdens het online evenement 5 Days of Vogue Beauty leer je alles over make-up, haar- en huidverzorging en self care. Bekende namen en beauty-guru's gaan met elkaar in gesprek, geven masterclasses en delen hun ultieme beauty hacks.

Koop hier tickets voor 5 Days of Vogue Beauty

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid