De favoriete zonnebrandcrème van Meghan Markle heb jij waarschijnlijk ook in huis

De hertogin van Sussex gebruikte deze all-time favorite tijdens een polowedstrijd van prins Harry.

meghan-markle-nivea-zonnebrand
Getty Images

Afgelopen weekend was Meghan Markle aanwezig bij een polowedstrijd van prins Harry, samen met royal baby Archie. We konden eindelijk weer een glimp opvangen van de Britse royals sinds de doop van Archie, die vorig weekend plaatsvond in de St. George Chapel in Windsor. Terwijl Meghan langs de zijlijn haar man stond aan te moedigen, was een zonnebrandcrème onmisbaar. En die blijkt ook nog eens heel betaalbaar te zijn.

De zonnebrandcrème van Meghan Markle

Omdat alles wat de hertogin van Sussex aanraakt verandert in goud, ontstaat er vrijwel direct een run op haar favoriete items. Zo ook afgelopen week, toen Meghan samen met royals als Kate Middleton en prins William de polowedstrijd van Harry bezocht. Op de auto achter de hertogin werd een flesje zonnebrandcrème van Nivea gezien, een geliefd product bij velen. Meghan gebruikte de klassieke Nivea Sun Protect & Moisturize zonnebrand, een betaalbare zonnebrandcrème die nog geen twee tientjes kost en verkrijgbaar is bij iedere drogist. Daarbij komt dat de zonnemelk-versie van deze lijn ook tot Vogue's beautyfavorieten hoort.

The Duke Of Cambridge And The Duke Of Sussex Take Part In The King Power Royal Charity Polo Day
Samir HusseinGetty Images

Polowedstrijd

Meghan was afgelopen week aanwezig bij de The King Power Royal Charity Polo Day, waar zowel prins Harry als prins William aan deelnamen. De wedstrijd ondersteunt koninklijke liefdadigheidsprojecten waaronder de stichting van de Invictus Games en de Queens Commonwealth Trust. Niet alleen maakte Meghan een verschijning met baby Archie, ook Kate Middleton was bij de wedstrijd aanwezig met haar drie kinderen Charlotte, George en Louis. Dit is de eerste keer dat Archie niet tijdens een officiële gelegenheid wordt vastgelegd, maar publiekelijk een verschijning maakt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle