Tracee Ellis Ross' beautyroutine is de eerlijkste en herkenbaarste routine die je tot nu toe zag

'Ik vind dat ik deze rimpels en fijne lijnen in mijn gezicht heb verdiend'.

Tracee Ellis Ross staat naast haar acteerwerk in series als Girlfriends en Black-ish zeker ook bekend om haar aanstekelijke persoonlijkheid, haar kenmerkende beautylooks en fantastische krullen. De dochter van de legendarische Diana Ross toont in een nieuwe video haar ochtend beautyroutine, die verfrissend eerlijk en oprecht is en imperfectie omarmt.

'Je mooi voelen'

In de video wordt duidelijk dat Tracee's huidverzorging het meest essentiële onderdeel is van haar routine. 'Sommige mensen gebruiken de tijd om make-up op te doen, ik gebruik het om mijn huid te hydrateren.' Om die glowy look te krijgen gebruikt Ross verschillende serums zoals Biologique Recherche’s Le Grand Serum en Retrouvé’s Intensive Replenishing Facial Moisturizer. In tegenstelling tot wat vaak het doel is bij een ochtendroutine - namelijk je gezicht zo mooi mogelijk maken - heeft de beautyroutine van de 47-jarige actrice als doel jezelf goed en mooi te voelen. 'Ik vind dat iedereen toegang zou moeten hebben tot zijn of haar mooiste zelf'. Haar prachtige bos krullen behandelt Tracee met producten van haar eigen beautylijn Pattern, die zich specifiek richt op krullend haar.

Geen foundation

Nadat meer dan de helft van de video in beslag wordt genomen door het aanbrengen van serums en crèmes, gebruikt Tracee enkel de felrode Nars Ruby Woo lipstick, een wenkbrauw potlood van It Cosmetics en wat Benefit's They're Real mascara. De actrice gebruikt nauwelijks make-up, en al helemaal geen foundation. 'Ik ben geen make-up-meisje, ik heb heel veel haar en een grote persoonlijkheid. Ik heb het gevoel dat ik deze rimpels en fijne lijnen in mijn gezicht heb verdiend. Je kunt zien wanneer de kleuren in mijn gezicht veranderen, en je ziet mijn natuurlijke contour bij mijn jukbeenderen. Natuurlijk vind ik bepaalde dingen minder mooi in mijn gezicht, maar het voelt als zo'n tijdsverspilling als ik daar te veel aandacht aan geef.' Go, Tracee!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid