Ashley Graham deelt haar zwangerschap beautyroutine voor een stralende pregnancy glow

Het hoogzwangere model laat zien hoe ze voor zichzelf zorgt tijdens haar zwangerschap.

Als er iemand een realistische kijk heeft op wat een zwangerschap met je lichaam doet, dan is het Ashley Graham wel. Het model is op het moment in verwachting van haar eerste kind, samen met haar man Justin Ervin. Sinds de bekendmaking van haar zwangerschap in augustus is Graham heel open en eerlijk over de veranderingen die het meebrengt voor haar lichaam. Voor een nieuwe video van Vogue US laat het model zien hoe ze optimaal voor haar huid zorgt én hoe ze aan die stralende pregnancy glow komt.

Special baby edition

Het is de tweede keer dat Ashley haar beautyroutine toont aan het Vogue-publiek, maar deze keer hebben we te maken met een 'special baby edition', zoals ze het zelf benoemt. Het model begint met een oogmasker, omdat 'veel zwangere vrouwen weinig slaap hebben' en zij 'daar één van is'. Schoonheid komt van binnenuit, dus attendeert Ashley ons erop dat het belangrijk is voldoende ijzer en vitamines binnen te krijgen, wat ze doet door middel van thee en vitamin gummies. Het model vertelt dat ze niet eens veel heeft veranderd aan haar beautyroutine toen ze zwanger werd. Ze koos er alleen voor om bepaalde producten uit haar routine te halen, omdat die chemicaliën bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de baby.

Pregnancy glow

Omdat Ashley sinds haar zwangerschap last heeft gekregen van een drogere huid en meer puistjes, vindt ze het belangrijk om haar huid optimaal te verzorgen. Dat doet ze onder meer met een vitamine C serum en een gezichtsmasker (die ze gedurende de hele dag op houdt, a.k.a. 'the unspeakable thing'), waarna ze kundig te werk gaat met een gezichtsroller. Na nóg een moisturizer, een face spray en SPF begint Graham aan haar make-up, die ze zo minimaal en natuurlijk mogelijk houdt. Want ja, 'de pregnancy glow heb je al,' aldus het model. En zo is het maar net. Bekijk Ashleys complete zwangerschap beautyroutine in bovenstaande video.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid