Doutzen Kroes onthult haar grootste skincare-geheimen in deze nieuwe video

Het Nederlandse supermodel vertelt welke stappen ze onderneemt om haar 'aging process' te verlangzamen.

doutzen-kroes-skincare-geheimen
Stephane Cardinale - CorbisGetty Images

Waar Doutzen Kroes ons in haar vorige video's meenam naar de Dior Couture Lente/Zomer 2020 show en ons een kijkje gaf in haar indrukwekkende designergarderobe, geeft het Nederlandse supermodel nu haar skincare-geheimen prijs. In haar nieuwste video van haar YouTube-kanaal Doutzen Diaries vertelt het model welke stappen ze onderneemt om haar 'verouderingsproces te verlangzamen', want ook Doutzen heeft te maken met onzekerheden. Daarnaast onthult het model of ze ooit botox zal gebruiken.

Doutzen Kroes' skincare-geheimen

Ook supermodellen worden ouder en krijgen te maken met veranderingen van hun strakke en glowy huid. Dat weet ook Doutzen Kroes, die het onderwerp bespreekbaar maakt in haar nieuwste video. 'Deze aflevering gaat over ouder worden, over alles wat ik doe om mijn verouderingsproces te verlangzamen,' klinken Doutzens woorden in de introductie. 'Want ja, ik heb ook te maken met onzekerheden.'

Het 35-jarige model deelt vervolgens haar grote beautygeheim wat betreft het behouden van een jonge en strakke huid. 'Als je denkt dat ik botox neem in deze aflevering, dan zeg ik je nu: dat ga ik niet doen.' Oké duidelijk, geen botox dus. Maar wat doet het supermodel dan wel? In de video vertelt Doutzen dat ze haar aging process tegengaat door middel van facials, gezonde voeding, een actieve levensstijl en... acupunctuur.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Acupunctuur

'Als naalden niks voor jou zijn, klik dan maar weg,' waarschuwt Doutzen. Natuurlijk doen we dat niet, want het model maakt ons alleen maar nieuwsgieriger. Het model gaat langs bij acupuncturist Cas Rooseboom in Amsterdam. We zien vervolgens een hoop naalden in het gezicht van Doutzen, die de aanmaak van collageen – het weefsel in de huid dat verantwoordelijk is voor de stevigheid én elasticiteit ervan – bevorderen. Dat moet zorgen voor een 'ronder en meer plump gezicht, zoals mijn ochtendgezicht – ik houd van mijn ochtendgezicht,' aldus Doutzen.

Bekijk de eerste make-up tutorial van Doutzen Kroes

Doutzen Diaries

In september vorig jaar lanceerde Doutzen haar eigen YouTube-kanaal, Doutzen Diaries. Daarin geeft het 35-jarige Nederlandse model fans een kijkje in haar dagelijks leven, zowel op werk- als privégebied. 'Daarmee wil ik een andere kant van mezelf laten zien. De kant die mensen af en toe wel zien in de media, maar die ze niet begrijpen,' vertelde het model in het programma Jinek. In de afleveringen gaf Doutzen onder meer een inkijkje in haar huwelijk met Sunnery James en gezin met kinderen Phyllon en Myllena, onthulde ze de inhoud van haar tas én kledingkast en blikte ze terug op haar jeugd in Friesland samen met zus Rens Kroes.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes