Zoey Deutch deelt haar beste anti-acne tips voor een stralende huid

Last van een onrustige huid? Take note.

Iedereen heeft wel eens last (gehad) van puistjes, maar acne is een heel ander verhaal. Daar weet The Politician-actrice Zoey Deutch alles van, die zelf jarenlang met huidproblemen worstelde. In deze video toont Zoey niet alleen haar alledaagse beautyroutine, ook deelt ze haar beste (en zeer waardevolle) anti-acne tips om zo haar stralende en gezonde huid te behouden. Take note!

De-puffing

Zoey heeft sinds tijden eindelijk weer een lange nacht gemaakt, dus is haar gezicht een beetje puffy ('Ik vind dat je beloond moet worden voor te veel slaap, niet gestraft!'). Om dat te verhelpen, gebruikt ze haar freezing tools – die erg veel weg hebben van sambaballen. Hoe dat voelt? 'Het is alsof je een brain freeze krijgt, maar dan van buiten naar binnen,' aldus Zoey.

Anti-acne tips

De Amerikaanse actrice onthult dat ze in haar tienerjaren en met name in haar twenties last had van hormonale acne. 'Het hoort je niet zo zelfbewust te laten voelen, maar als je het zelf meemaakt is het echt slopend,' vertelt Zoey. 'Het is belangrijk om erachter te komen wat voor jou werkt. Dit werkt voor mij.' De actrice pakt haar Cleansing Complex van iS Clinical erbij; voor Zoey de enige cleanser die haar huid rustig houdt. Ze brengt het product aan met een face massager, waarna ze acne wipes gebruikt om haar huid brandschoon te krijgen.

Simpele make-up look

Nadat ze haar moisturizer heeft ingemasseerd met nóg zo'n fijne beautytool – eentje die vibreert – rond ze haar skincareroutine af om vervolgens aan haar make-up te beginnen. Zoey begint met foundation, en benadrukt hoe belangrijk het is om het product goed te blenden met je huid. Daarna is de rest van haar all day make-uplook aan de beurt. Zoey maakt eerst haar ene oog op voordat ze aan de andere begint ('Is dat niet normaal?'), uit dan haar liefde voor Pillow Talk van Charlotte Tilbury en verafschuwt tot slot waterproof mascara (want 'die trekken je wimpers eruit'). Bekijk Zoey's complete beautyroutine in bovenstaande video.

Raadpleeg bij overmatige acne en een overgevoelige huid altijd eerst een arts of specialist alvorens Zoey's tips te proberen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid