Waarom deze Vogue-editor zweert bij dit Scandinavische beautyproduct

'Nooit eerder kostte een beautybehandeling me zó weinig moeite'

oslo skin lab
Model voor Oslo Skin Lab

Advertorial - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Oslo Skin Lab.

Ik heb één rotsvaste overtuiging als het om beautyproducten gaat, en dat is dat geen enkel ingrediënt kan tippen aan collageen. Of het nou een crème of masker is, zodra ik het woord ‘collageen’ op het etiket zie staan, trek ik vrijwel automatisch mijn portemonnee. Er is namelijk geen ander wondermiddel waarvan m’n huid zó overduidelijk opknapt. En een opknapbeurt kan ik momenteel wel gebruiken.

Oslo Skin Lab's collageensupplement

Dankzij de talloze Zoom-meetings die de quarantaineperiode met zich meebrengt, word ik elke dag urenlang met mijn eigen hoofd geconfronteerd. Conclusie: dat hoofd heeft strakkere tijden gekend. En precies daar komt collageen to the rescue: het eiwit is namelijk verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Je lichaam maakt het in grote getalen aan als je jong bent, maar steeds minder naarmate je ouder wordt. Bijsmeren dus.

oslo skin lab collageensupplement
Oslo Skin Lab

Óf bijdrinken. Als collageen-believer hield ik Oslo Skin Lab al een tijdje in de gaten. Op Instagram zag ik het Noorse bedrijf dat collageensupplementen in poedervorm maakt de laatste tijd steeds vaker voorbij komen (Jetteke van Lexmond zwéért er bijvoorbeeld bij). De formule blinkt uit in eenvoud. Je bestelt een doos met 28 zakjes (een abonnement nemen kan ook, dan valt er elke vier weken automatisch een nieuwe doos op je deurmat) en roert elke dag één zakje door je thee. Of door je yoghurt, risotto of cakebeslag – alles mag. En that’s it. Je proeft het niet, je ruikt het niet en na een paar seconden roeren zie je het ook niet meer. Nooit eerder kostte een beautybehandeling me zó weinig moeite.

oslo skin lab collageensupplement
Oslo Skin Lab

Dit is waarom Jennifer Aniston smoothies met collageen drinkt

Gezonde, frisse huid

Het poeder bestaat voor 100% uit collageen (dierlijk, goed om te weten voor vegetariërs en vegans), zonder enige toevoeging. En Oslo Skin Lab belooft (ondersteund door wetenschappelijk onderzoek, kam vooral hun website uit) dat een dagelijkse dosis poeder een strakkere huid met minder rimpels oplevert. Gemiddeld hadden proefpersonen na 8 weken al 20,1% minder rimpels. Bij wie nog jong en kreukloos is voorkomt het de rimpels die er nog niet zijn. En op de lange termijn belooft het zelfs de zichtbaarheid van cellulite glad te strijken.

oslo skin lab collageensupplement
Oslo Skin Lab

Inmiddels is het zes weken geleden sinds ik het eerste zakje in mijn thee kieperde en beginnen de eerste resultaten zich aan te dienen. Nee, ik ben niet in één klap tien jaar jonger. Maar de textuur van m’n huid is wel degelijk verbeterd: vooral de huid rondom m’n ogen is steviger en gladder. In die vermaledijde videocalls ben ik deze week al tweemaal gecomplimenteerd met mijn ‘frisse verschijning’. Reken maar dat ik nog even door ga met de poeders.

Als je member wordt via Vogue krijg je 50% korting op je eerste verpakking. Daarvoor betaal je €28,45. Op de volgende leveringen (die je op ieder moment stop kunt zetten) krijg je 30% korting, daarvoor betaal je €39,80 per vier weken. Bekijk hier de deal.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Oslo Skin Lab. De informatie in dit artikel is verstrekt door Oslo Skin Lab. Vogue is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden of anderszins ontstaan in verband met de aangeboden informatie. De producttest is uitgevoerd door één van onze redacteuren, aan deze persoonlijke review kunnen geen rechten worden ontleend. Voor vragen over het product kun je contact opnemen met Oslo Skin Lab.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid