Dit spotgoedkope serum gaat viral op TikTok en zou wonderen doen voor je huid

Zeg maar dag tegen acne-littekens, een oneffen huid en dode huidcellen – voor een heel klein prijsje.

model backstage bij preen herfstwinter 2020 show
Filippo FortisImaxtree

Ben jij zo iemand die de TikTok-hype volledig langs zich heen laat gaan? Goed, dan heb je vast een hoop vrije tijd over die de rest van de wereld besteedt aan eindeloos scrollen op de app – maar je loopt ook een hoop handige beauty tips mis. Bijvoorbeeld een spotgoedkoop serum dat viral gaat door een TikTok-gebruiker, die erbij zweert dat het wonderen zou hebben gedaan voor haar huid. Wij vertellen je er alles over.

Viral TikTok video

Terwijl jij je tijd besteedt aan het scrollen door gesponsorde Instagram-posts, wordt TikTok overladen met onafhankelijke productaanbevelingen van Gen Z-ers. En daar zitten geregeld wat wondermiddeltjes tussen voor een prijs waar je bankrekening óók blij van wordt. TikTok-gebruiker @kaelynwhitee postte onlangs een split-screen video van haar huid, waarin ze het verbluffende resultaat laat zien van het gebruik van een wel heel goedkoop serum. Voor nog geen tien euro zou het serum haar van haar acne-littekens en de oneffenheden van haar huid hebben afgeholpen.

Het artikel gaat verder onder deze video.

Zien: Nella Ngingo's natuurlijke skincare routine voor een model glow

The Ordinary serum

Het serum in kwestie is de AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution van cultbeautymerk The Ordinary. Geformuleerd met zowel olie- als in water oplosbare chemische exfolianten, helpt de wekelijkse peeling om dode huid los te maken, je teint effen te maken en de weg vrij te maken voor gezonde huidgroei. De chemische exfoliant helpt niet alleen littekens te genezen, zoals Kae beweert in haar video, het beschermt ook tegen vroegtijdige veroudering doordat het oxidatie van de huid tegenwerkt.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
@kaelynwhitee

#duet with @kaelynwhitee Also helps with acne scars and uneven skin tone✨ #greenscreen AsGoodAsTheOG touchdowncelebration #CleanFreshHype #fyp

♬ Like That (feat. Gucci Mane) - Doja Cat

Retinol peeling solution

De likes op de video van Kae blijven binnenstromen – inmiddels zijn het er al meer dan zeshonderdduizend – en al snel ging haar video viral. De TikTok'er raadt aan het serum één of twee keer per week toe te voegen aan je skincare routine, voor tien minuten. Het product kan een beetje prikken, maar dat is normaal voor een retinol peeling solution. Wel raden we je ten zeerste aan eerst even een test te doen van het product op je huid, om zeker te zijn dat jij er niet anders op reageert. En volg altijd de aanwijzingen op de fles natuurlijk, vooral bij een chemische peeling. Shop het serum van The Ordinary én andere populaire skincare producten voor onder de tien euro hieronder.

Shop populaire skincare producten voor minder dan 10 euro

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid