Deze K-Beauty Box is de perfecte basis voor jouw beautyroutine en je krijgt hem nu cadeau bij 5x Vogue

Wil je je wagen aan de Korean Beauty-trend, maar weet je niet waar je moet beginnen? Deze K-Beauty Box is de perfecte basis.

k beauty box
K-Beauty Box

Vogue houdt je elke maand up-to-date over de nieuwste mode- en beautytrends en lifestylenieuwigheden. Het extra goede nieuws: je ontvangt nu bij een abonnement op Vogue de must-have K-Beauty Box,waardoor je deze winter kunt genieten van de meest inovatieve producten op het gebied van skincare uit Zuid-Korea. Je krijgt de set nu bij 5x Vogue cadeau, voor maar 39,99 euro exclusief verzendkosten.

K-Beauty Box

In de cosmeticawereld is K-Beauty– oftewel Korean Beauty – niet meer weg te denken, maar zelfs voor de meest doorgewinterde skincare-liefhebbers kan het best intimiderend zijn om zelf een K-beautyroutine van tien stappen samen te stellen. Om je het een beetje makkelijker te maken heeft Vogue de speciale K­-Beauty box samengesteld met essentials voor je nieuwe routine. Zo ben je al een heel eind op weg met de Aloe Soothing Gel, de Zero Foam Cleanser en de Naked Face Balancing Primer met groene thee, rosehip en lavendel extract. Geef jezelf dus met de feestdagen een Vogue abonnement cadeau en geniet de aankomende maanden van de de meest innovatieve K-Beauty producten.

Neem nu een abonnement op Vogue en krijg deze fantastische luxe box ter waarde van 102 euro cadeau.

Het Vogue decembernummer staat in het teken van 'the joy of dressing up' en laat zien waarom het juist dit jaar extra belangrijk is om jezelf op te doffen voor de feestdagen. Het nieuwe issue ligt nu in de winkel en is hier online te bestellen.

BESTEL HIER 5X VOGUE MET DE K-BEAUTY BOX ALS CADEAU

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid