Bestel 9x Vogue en ontvang de must-have Rituals Private Collection-set

Verwen jezelf deze met deze superdeal van Rituals waar je nog maanden plezier van gaat hebben.

Vogue houdt je elke maand up-to-date over de nieuwste mode- en beautytrends en lifestylenieuwigheden. Het extra goede nieuws: je ontvangt nu bij een abonnement op Vogue de luxe 'Rituals Private Collection'-set, waarmee jouw huis in no time een extra warme touch krijgt. Je krijgt de set nu bij 9x Vogue cadeau, voor maar 59,99 euro exclusief verzendkosten.

Rituals Private Home Collection

Wat is er fijner tijdens deze koude herfstmaanden dan oprollen in een deken met de nieuwste Vogue op je schoot, terwijl een Rituals kaars je kamer vult met verrukkelijk exotische geuren. Bij dit Vogue abonnement krijg je de heerlijke Green Cardamom producten uit de Rituals Private Collection-lijn cadeau. De Green Cardamom geur is gebaseerd op een van de oudste specerijen ter wereld die ook al in het oude Egypte werd gebruikt voor parfums en wierook. Kardemom bevat zowel houtige als zoete geuren die je huis gegarandeerd zullen omtoveren tot een oase van warmte en rust. Luxueuze verwenning à la Cleopatra dus.

Neem nu een abonnement op Vogue en krijg deze fantastische luxe set ter waarde van 103,90 euro cadeau.

Het Vogue novembernummer staat in het teken van moederschap en bevat een uitgebreid interview met het hoogzwangere covermodel Romee Strijd. Het 'Motherhood' issue ligt nu in de winkel en is hier online te bestellen.

BESTEL HIER 9X VOGUE MET DE RITUALS PRIVATE COLLECTION-SET ALS CADEAU

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid